Position: hotel888 > 5 >

livmoderkræft behandlingsmuligheder

   Livmoderkræft , også ofte benævnt endometriecancer , er en form for kræft præget af ukontrolleret vækst og spredning af endometrie celler ( celler foring livmoderen ) . Pr. Mayo Clinic , er kvinder , der har nået overgangsalderen har en øget risiko for at udvikle kræft . Blødning efter overgangsalderen eller oplever lange perioder eller blødning i mellem perioder ofte støtte i påvisning af kræft i sit primære stadier , således sætter scenen for behandlingsprocessen

Behandlinger Metoder


Ifølge Mayo Clinic , kirurgi , kemoterapi og strålebehandling er nogle af de almindelige behandling for livmoderkræft . En af de mest almindelige behandlinger er en hysterektomi , hvor livmoderen fjernes kirurgisk fra patientens krop for at forhindre spredning af kræft til andre organer . Post-kirurgisk strålebehandling og kemoterapi anbefales til patienter, der har en høj risiko for kræft tilbagefald . Stråling bruger høj energi røntgenstråler til skade kræftcellerne . Under kemoterapi patienter bliver administreret kræftlægemidler mundtligt eller intravenøst for at ødelægge ondartede celler .

Tidsramme


Tidsrammen for behandlingsmetoder gives til livmoderkræft patienter afhænger af spredning og spredning af maligne celler inde i kroppen . Men i de fleste tilfælde er stråling administreres dagligt i næsten fire til fem uger . Kemoterapi gives periodisk hver to til tre måneder .

Side Effects


Nogle af de almindelige bivirkninger oplevet efter en hysterektomi omfatter smerter i den nedre abdominale region , blødning eller infektion og smerter ved vandladning . Bivirkninger forbundet med strålebehandling omfatter diarré , øget trang til vandladning og mavekramper , som kan forårsage kvalme .

Succes Priser

succes satserne for livmoderkræft teknikker til behandling varierer fra individ til individ afhængig af modning og vækst af kræftceller i dem . Men , ifølge American Cancer Society , det gennemsnitligt fem-års overlevelse er ca 83 procent .

Overvejelser

Kvinder kan ikke blive gravid efter deres livmoder er blevet fjernet . Derfor kan en hysterektomi være et svært valg for kvinder med livmoderkræft . Neverthless , kirurgi er ofte den eneste måde at fjerne kræften .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------