Position: hotel888 > 5 >

lymfom helbrede kost

   Mens om, at kosten kan " helbrede " lymfom er lidt af en misvisende , kan en effektiv fodringsstrategi hjælpe dig stak odds til din fordel mod denne brutale sygdom . Mens der ikke er en specifik kost skræddersyet udelukkende til bekæmpelse af lymfomer , der er en række af dokumenteret kosten strategier, som kan hjælpe med at optimere din krops tilstand , drastisk at forbedre dine chancer for at bekæmpe off lymfom

Lymphoma og Kost


lymfom er en form for kræft , der begynder i immunsystemet , efterhånden breder sig i hele kroppen . Desværre , lymfom er den mest almindelige form for kræft , der påvirker blodet i USA . Din sandsynlighed for at udvikle lymfom er delvis relateret til din alder-risikoen øges i alderen 16 og 34 , og igen når du passerer 55 . Kost er også relateret til din risiko for at udvikle lymfom-dem , der spiser store mængder af kød og mættet fedt er på et højere risiko , sammen med personer , der er overvægtige

Kost til lymfom


The American Cancer Society anbefaler . optimere dine chancer mod lymfom med streng overholdelse af en kost, der er højt i frugt , grøntsager og fuldkorn , mens tilsvarende lavt kødforbrug , mættet fedt og transfedtsyrer . Hyppig kødforbruget har været knyttet til fremkomsten og udviklingen af non-Hodgkins lymfom , specielt hos kvinder . Uanset dit køn , bør du overveje at skære ned på dit samlede forbrug af rødt kød , såsom oksekød , svinekød og lam . Forbruge kvalitet frugter og grøntsager . Gode valg omfatter bladgrøntsager grønne grøntsager som spinat og salat , sammen med korsblomstrede grøntsager som broccoli og blomkål . Gode kilder til fuldkorn omfatter havre , hele hvede poster ( brød og pasta ) og brune ris .

Læger på freemd. com anbefaler at begrænse indtaget af fedt til højst 30 procent af din samlede daglige kalorier og samtidig øge dit samlede fiber indtagelse til mellem 20 til 30 g dagligt . Eliminer indtagelse af alkohol, mens kæmper lymfom , da alkohol øger din generelle risikofaktor for sygdom .

Gør hvad der er nødvendigt for at bevare din vægt , mens kæmper lymfom . Uplanlagt vægttab øger din risiko for at bukke under for sygdommen , så forsøger at holde din kalorieindtag høje, selv hvis det betyder lejlighedsvis varierende fra kosten principper . Gode måder at tilføje ekstra kalorier i din kost omfatter tilføjelse skefulde af mælkepulver til dine drinks , investere i en kvalitet protein pulver eller mellemmåltider om kalorieindhold -tæt fødevarer som peanut smør eller nødder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------