Position: hotel888 > 5 >

om kræftrisiko & forebyggelse

   Beskytte dig selv og forebygge kræft består i at identificere faktorer , der spiller en rolle i denne alvorlige sygdom . Der er ingen præcis metode til at forebygge kræft , og der er ingen garantier . Alligevel gør sunde valg og tage vare på dig selv kan sænke din risiko og øge din risiko for at leve et langt , sundt liv

Identifikation


Kræft refererer til ondartede vækster eller tumorer, der kan udvikle sig i forskellige dele af kroppen . Ofte , kræft starter som præcancerøse celler . Og hvis der ikke blev løst , disse benigne celler langsomt udvikler sig til kræft . Fordi kræft spreder sig hurtigt , tidlig påvisning og behandling er afgørende .

Risiko Factor


Risikofaktorer for kræft er talrige . Og selv om kræft ikke diskriminere visse faktorer øger din risiko for at udvikle denne potentielt dødelige sygdom . Ifølge Mayo Clinic , omfatter kræft risikofaktorer , der har en familie historie af kræft , dårlig kost og manglende motion .

Overvejelser


Ifølge American Cancer Society , der gælder solcreme til din hud , før venturing udendørs er en central måde at beskytte din hud og reducerer din chance for hudkræft . Eksponering for skadelige UV- stråler kan nemt brænde ubeskyttet hud . Solforbrændinger skader huden , og oplever en solskoldning øger din risiko for malignitet . Bruge solcreme , når du planlægger at bruge tid udendørs , og ansøge igen som anvist .

Forebyggelse /Solution

For at stoppe kræft, før den starter , det hjælper at planlægge årlige screeninger . Screeninger for livmoderhalskræft , tyktarmskræft og hudkræft kan registrere maligniteter i de tidlige stadier , og kirurgisk fjernelse af disse forstadier celler kan afværge eller standse udviklingen af kræft . Diagnosticering af kræft i sin tidlige fase forbedrer din overlevelse odds .

Overvejelser

Sammen med screeninger og beskytte din hud , andre livsstilsvaner er nøglen til at mindske risikoen for kræft . Motion og kost er afgørende for at opretholde en sund kropsvægt . Ifølge den forebygge Cancer Foundation , regelmæssig motion og en sund vægt kan reducere dine chancer for at udvikle forskellige former for kræft som f. eks bryst -, tyktarms -og prostatakræft .

En kost højt i frugt og grønt også sænker din risiko , fordi disse fødevarer indeholder en sund portion af antioxidanter , der er kendt for at reparere beskadigede celler og forebygge kræft . En fedtfattig kost og giver op et par dårlige vaner , såsom rygning og alkoholmisbrug kan også reducere risikoen for oral , bryst-og lungekræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------