Position: hotel888 > 5 >

oral forebyggelse af kræft

   Oral forebyggelse af kræft er ofte først behandles med et besøg hos tandlægen eller periodontist , især hvis du falder inden for en risiko gruppe for denne sygdom . Kræft i mundhulen kan påvirke alle strukturer i munden , herunder læber , tunge , gummer , spyt kirtler , øvre og nedre gane , mandler og bagsiden af halsen . Ifølge den amerikanske Dental Association , er omkring 35. 000 nye tilfælde af oral cancer diagnosticeres hvert år i USA . Af disse vil omkring 25 procent dør af sygdommen

Tobak Brug


Ifølge MedicineNet , en af de primære årsager til kræft er tobak brug . Personer, der ryger cigaretter , cigarer eller piber , tygge tobak eller bruge snus placerer sig i høj kræftrisiko ved at udsætte sig selv for kræftfremkaldende ( kræftfremkaldende ) toksiner og giftstoffer i tobak som nikotin . En af nøglerne til mundtlige forebyggelse af kræft er standsning af tobaksforbrug.

Alkohol Brug


MedicineNet anbefaler også at stoppe brugen af alkohol udelukkende til at forhindre kræft i mundhulen . Alkohol er en ætsende kemikalier, som er stærkt knyttet til kræft i mundhulen . Brug cigaretter eller andre tobaksvarer i kombination med alkohol kan øge risikoen for kræft i mundhulen . Ofte oral kirurger , tandlæger , og øre -, næse- og halslæger anbefale at stoppe brugen af både alkohol og tobak .

solen


Sun eksponering af læber og ydre strukturer af munden bør begrænses i henhold til MedicineNet . Solen har været stærkt knyttet til øgede niveauer af kræft i huden og munden . Væv af læber er tynde og kan let beskadiget . Brug en solcreme eller læbepomade med solfilter at begrænse udbredelsen af solens skadelige UVB og UBA stråler .

personlige historie

Hvis du eller din familie har en stærk tradition for kræft i hoved , hals , mund eller hals , Du kan have en højere risiko for kræft i mundhulen . Forebyggende foranstaltninger bør også omfatte brugen af hatte og anden beklædning for at begrænse udsættelse for sol.

korrekt ernæring

Spise en afbalanceret kost, der indeholder fuldkorn og er rig på frugt og grøntsager vil hjælpe med forebyggelse af kræft . Disse fødevarer indeholder frie radikaler og antioxidanter , der har vist sig at forebygge kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------