Position: hotel888 > 5 >

urter til lungekræft

   Lungekræft er en meget alvorlig sygdom , som dine chancer for overlevelse vil i høj grad bedre med den rette behandling . Selvom naturlægemidler kosttilskud kan hjælpe dig med at forebygge og nyttiggørelse af lungekræft , er de ikke en erstatning for traditionelle behandling . Diskuter urtekosttilskud med din læge, før du tager dem

Ginseng


Ginseng er kommer fra en tan rod , der findes i både Amerika og Asien . Kineserne har længe brugt urt som en kur-alle med de syntes, det bringer styrke og visdom til dem , der tager det . Ifølge University of Maryland Medical Center , undersøgelser af ginseng har givet positive resultater for mennesker med kræft . Disse undersøgelser antyder, at mennesker , der tager ginseng er mindre tilbøjelige til at udvikle lungekræft . Men , flere undersøgelser er nødvendige for at fastslå den nøjagtige funktion af ginseng , og hvordan det er nyttigt .

Grøn Te


Grøn te indeholder kraftige antioxidanter , der hjælper kroppen at reducere toksiner . Mens nogle undersøgelser tyder på, at disse antioxidanter kan hjælpe med at standse væksten af kræftceller i lungekræft , University of Maryland Medical Center siger disse undersøgelser har fremlagt modstridende resultater . Et studie viste , at en gæret variation af grøn te nedsat risiko for lungekræft , mens en anden undersøgelse viste, at grøn te faktisk øgede risikoen for lungekræft . UM Medical Center foreslår yderligere prøvning er nødvendig om effekten af grøn te på lungekræft .

Quercetin


Quercetin er afledt af flavonoider , pigmenter , der giver planter farve . Når det bruges som et supplement , quercetin virker som en anti-inflammatorisk og antihistamin . Da mennesker, der spiser en masse frugt og grønt er normalt en lavere risiko for at udvikle kræft , er det samme link lavet med dem , der tager quercetin . I kliniske forsøg har quercetin vist sig at bremse kræft vækst i lungerne . Endnu en gang er disse resultater baseret på lab resultater og mere dokumentation er nødvendig for menneskers resultater .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------