Position: hotel888 > 5 >

vigtigheden af at spise mens du er på kemo

   Kemoterapi er meget hårdt på kroppen . Det er vigtigt at fortsætte med at spise , mens den kemo , fordi du har brug for al den styrke og energi du kan få

kemoterapi og spise


Kemoterapi kan i høj grad påvirke din spisevaner . Den procedure dræber kræftceller , men også ødelægger de celler denne linje din mave -tarmkanalen . Dette medfører symptomer som mund ømhed , sår i munden , ændringer i smag og lugt , appetitløshed , opkastning , kvalme og diarré eller forstoppelse .

Hvordan Eating hjælper dig under kemoterapi


Ifølge Læger i USC , er fejlernæring angivet som dødsårsag i så mange som 20 procent af kræftpatienter . Det er afgørende , at du fortsætter med at spise mens kemoterapi . Spise godt kan hjælpe dig ved at give dig energi , styrke din immunitet og hjælpe dig med at håndtere bivirkninger .

Håndtering af appetitløshed


Spis en stor mængde kalorier om morgenen , fordi du kan være i stand til at tolerere morgenmad bedre end andre måltider . Også , at spise med venner eller familie medlemmer kan hjælpe med at holde dit sind ud af din kvalme og hjælpe dig spise bedre .

Hvad at spise, mens den Kemoterapi

Prøv at spise seks små måltider om dagen i stedet for tre store måltider . Dette kan hjælpe dig med at holde maden nede bedre . Spis højt kalorieindhold , kunne proteinrige fødevarer , da du ikke være i stand til at spise meget . Drinking flydende kosttilskud er en god måde at få vitaminer og næringsstoffer , hvis du ikke kan synes at holde maden nede .

Advarsler

Undgå alkohol så meget som muligt , da det kan mindske virkningerne af en eventuel medicin , som du kan være tændt. Vær meget forsigtig med de fødevarer, du forbereder dig, da du ikke har råd til et tilfælde af fødevarebårne sygdomme , fordi din svækket immunforsvar ikke kan ordentligt kæmpe det ud.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------