Position: hotel888 > 5 >

C-vitamin for prostatakræft

   Linus Pauling var en videnskabsmand , som har udført banebrydende forskning i 1930'erne og 1940'erne om strukturen af DNA og molekylær medicin . Han har også samlet med Albert Einstein og andre forskere i protest atomvåben . For hans arbejde , fik han både i 1954 Nobelprisen i kemi og i 1962 Nobels fredspris , hvilket gør ham til den eneste person, der modtager to delingen fjernes nobelpriser .

I slutningen af sin karriere , selv om , Pauling lavet en kontroversiel påstand-at C-vitamin kan bekæmpe kræft . Mens hans udtalelser blev afvist i 1970'erne , har den seneste forskning givet dem nyt liv

Teori


I 2007 en undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet " Cancer Cell " beskrev en række fund om kræft vækst hos mus . Disse opdagelser centreret omkring protein HIF -1 ( forkortelse for hypoxi-induceret faktor 1) . Den HIF -1 protein hjælper celler kompensere for en mangel på ilt . Når kræft svulster vokser hurtigt , kan de let forbruge alle de ilten i området og skaber et behov for HIF -1 .

Men HIF -1 også behov for en stabil forsyning af frie radikaler til at fungere . Så lægerne hypotese , en meget stærk dosis af vitamin C eller en anden antioxidant kunne eliminere de frie radikaler , der holder HIF -1 ( og i forlængelse heraf tumoren selv ) funktion . Faktisk forskerne opdagede , at der i mus de testede , var kræft vækst helt stoppet hos patienter behandlet med høje doser af vitamin C.

Controversy og Ny forskning


Efter Pauling påstande i 1970'erne , havde forskerne testet virkninger af C-vitamin på kræft og opdaget det væsentlige intet . Men disse undersøgelser var kun udført med oralt indtaget doser af C-vitamin kroppen naturligt råder over overskydende C-vitamin i urinen . Den eneste måde at få en overvældende stor mængde C-vitamin i kroppen , før det kan være naturligt bortskaffes , er gennem intravenøs injektion .

Ny forskning med IV doser C-vitamin , også kendt som ascorbinsyre eller ascorbat , har haft lovende resultater . I 2007 offentliggjorde et hold af forskere en rapport med National Academy of Scientists , hvis abstrakte begynder med lovende linje : " Ascorbat ( ascorbinsyre , vitamin C ) , i farmakologiske koncentrationer let blev opnået hos mennesker ved i. v. administration , selektivt dræber nogle kræftceller , men ikke normale celler . "

Behandlinger


Der er ingen kliniske forsøg på mennesker for ascorbat behandling af prostatakræft . Men en sådan behandling er til rådighed , og risikoen for bivirkninger er stort set ingen , da C-vitamin ikke påvirker normale celler .

Spørg din læge om muligheden for at modtage ascorbat behandlinger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------