Position: hotel888 > 5 >

OTC hudkræft behandlinger

   Hudkræft rammer den største organ i kroppen , huden . Det har en meget høj dødelighed og kan være yderst smertefuldt . Der er et par forskellige typer af behandlinger til rådighed , lige fra kemoterapi til blot plain recept aktuel salver . Der er også et par over -the-counter behandlinger

Cymilium


Cymilium er et aktuelt over -the-counter insektbid afhjælpe . Det kommer i små poser , der sædvanligvis god for omkring 10 til 15 ansøgninger . Ingredienserne er ammoniumhydroxid, diazolidinyl urinstof , cetylalkohol , methylparaben , mineralsk olie , pancreatin , petrolatum , emulgering voks , polyethylenglycol distearate , propylenglycol , propylparaben , natrium laurbær ether sulfat , urinstof , stearinsyre og vand . Udokumenterede tal viser , at denne salve krymper størrelsen af hudkræft læsioner og lindrer smerter . En æske med 14 pakker koster omkring $ 10, så det er en billig løsning på prøve .

Curaderm


Curaderm er en aktuel salve , der hjælper med at fjerne ikke- melanom hudkræft . Det angriber kræftcellerne , og kun kræftcellerne , så din sunde hud helt uskadt . Den blev udviklet af Dr. Bill Charm , der begyndte sin forskning i 1980'erne og fortsatte afprøvning cremen gennem 1990'erne . Curaderm blev først solgt i Australien og blev den mest populære hudkræft behandling til rådighed dér. Det er nu tilgængelig i hele verden og er hurtigt ved at blive en af de førende hudkræft behandlinger . Dets aktive ingrediens , solasodine glycosider , er fundet i aubergine , som førte Dr. Charm til at tro, aubergine kan hjælpe med at helbrede mere end blot hudkræft . Curaderm er tilgængelig i 20- ml . rør , der burde være nok til at behandle 02:59 større læsioner . Fra 202C Curaderm stadig anvendes til behandling af hudkræft og forskning er til stadighed foregår for yderligere at forbedre formlen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------