Position: hotel888 > 5 >

Regler for brystkræft

   Brystkræft er en risiko for alle kvinder , men uanset om du udvikler det kommer ned til mere end en rulle med terningerne . Du kan tage forholdsregler for at mindske dine chancer for at udvikle den. Athough der er aldrig nogen garanti for , at du kan forebygge brystkræft , ifølge Mayo Clinic , forskning viser, at det at lave livsstilsændringer er effektiv til at sænke din risiko

Du skal bruge: .
Motion
Sund mad .
Rest .
Læge .

kostvalg


Mad valg kan spille en stor rolle i at mindske din risiko . Først , holde sig til en fedtfattig kost , med ikke mere end 35 procent af din kost , der kommer fra fedt . En undersøgelse foretaget af Mayo Clinic viste , at kvinder , der spiser en fedtfattig kost reducere deres risiko for at udvikle brystkræft (bemærk , at mænd er i risiko for brystkræft , også , men denne undersøgelse fokuseret på kvinder ) . Som en bonus , kan spise en fedtfattig kost også reducere din risiko for at udvikle andre sundhedsmæssige problemer , som hjertesygdomme og slagtilfælde . Dernæst begrænse alkoholforbruget eller undgå det helt . Mayo Clinic anbefaler højst en drink om dagen .

Hold din vægt ned


Ifølge National Cancer Institute , overvægt øger din risiko . Post-menopausale vægtforøgelse især synes at en være væsentlig risikofaktor . Mayo Clinic rapporterer, at østrogen i fedtvæv , kan være bag den øgede risiko for at udvikle brystkræft for overvægtige personer. Holder sig til en fedtfattig kost kan hjælpe dig kontrollere din vægt , kan som opholder sig fysisk aktive .

Rethink Hormoner


Som undersøgelse af Women 's Health Institute fandt , at kvinder , der bruger hormonsubstitutionsbehandling ( HRT ) behandlinger , især behandlinger , der omfattede både østrogen og gestagen , udviklede brystkræft oftere end kvinder , der ikke gjorde. HRT er ofte ordineres til kvinder i overgangsalderen . Hvis du er i overgangsalderen og tager eller overvejer at tage hormoner udskiftninger , så tal med din læge for at afveje fordelene ved behandling kontra din risiko for brystkræft . P- piller kan også øge risikoen for brystkræft , men der er ingen dom over , at ifølge Mayo Clinic . Din læge kan hjælpe dig med at træffe en beslutning om at bruge p- piller baseret på din sygehistorie og andre risikofaktorer for brystkræft , såsom en familie historie.

være på vagt

Selvom du kan gøre meget for at mindske dine chancer for brystkræft , er det umuligt at eliminere risikoen . Har hyppige bryst eksamener at tjekke for knuder eller andre ændringer i huden omkring dine bryster . Mayo Clinic anbefaler, at alle kvinder over 40 har årligt en mammografi . Ser efter tegn på brystkræft kan hjælpe dig fange det tidligt , når sygdommen er lettere at behandle og administrere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------