Position: hotel888 > 5 >

abdominal Whipple procedurer

   Dr. Allan Whipple perfektioneret Whipple proceduren i 1930'erne . Denne kirurgiske procedure , der anvendes til behandling af forskellige kræftformer i bughulen , omfatter fjernelse af hovedet i bugspytkirtlen , i duodenum , en del af galdegang og galdeblæren . Dette plejede at være en høj-risiko procedure , med en 20 procent til 25 procent dødelighed , men med fremskridt i teknikker er det nu sikkert og effektivt i stigende middellevetid

Bruger


Den Whipple procedure anvendes til at behandle kræft i bugspytkirtlen og andre abdominal cancer , herunder kræft i duodenum , af den nederste ende af galdegang ( kaldet cholangiocarcinoma ) og af ampulla ( det område, hvor galden og bugspytkirtlen kanaler ind i duodenum ) . Proceduren er også anvendes til ikke-livstruende sygdomme , herunder kronisk pancreatitis og godartede svulster i bugspytkirtlen .

før operation


Før operationen er det vigtigt, at du drøfte alle dine behandlingsmuligheder med din læge . For patienter med kræft i bugspytkirtlen den Whipple procedure kan være den bedste behandling mulighed for at øge din overlevelsesraten fra 5 procent til 20 procent , eller endog til 40 procent , afhængigt af din kræft 's progression . Spørg din læge , hvor mange Whipple procedurer han har udført , de komplikationer han har set og at dødeligheden for hospitalet . En undersøgelse offentliggjort af Johns Hopkins i 1998 foreslog en sammenhæng mellem dødelighed og oplevelsen af kirurgen og antallet af disse operationer udføres på et hospital .

Kirurgiske Procedurer


De fleste patienter vil først modtage en epidural at kontrollere smerter efter operationen . Ved ankomsten til operationsstuen vil du modtage en generel anæstesi gennem en intravenøs kateter . Når søvn vil du modtage en vejrtrækning tube , blære- kateter og sonde , der anvendes til fodring efter operationen. Et lille snit vil blive foretaget i din mave giver mulighed for en laparoskop ( en oplyst rør med en lille kamera ) , der skal indsættes . Tumor , vil sammen med bugspytkirtlen , tolvfingertarmen (en del af tyndtarmen ) , galdegang, galdeblæren og eventuelt en del af maven ( hvis nødvendigt) , så fjernes .

Efter Kirurgi

Efter operationen , der normalt tager 4-8 timer at gennemføre , vil du bo i en opvågningsstuen , indtil lægerne kan vurdere, om der er nogen komplikationer . Nogle patienter med komplikationer kan være nødvendigt at bruge tid i intensiv afdeling , men de fleste vil blive sendt til deres værelse , hvor de vil normalt bruge syv til ti dage inddrive . De fleste patienter er i stand til at vende tilbage til deres normale aktivitetsniveau inden for to måneder af kirurgi .

Komplikationer

abdominalkirurgi har nogle risici , selv i den minimalt invasive laparoskopisk kirurgi . De mest almindelige komplikationer omfatter blødning , infektioner , lækage i bugspytkirtlen væske , blodpropper og , i sjældne tilfælde , hjerteanfald . De fleste af disse komplikationer kan styres af din kirurg uden yderligere kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------