Position: hotel888 > 5 >

algoritme brystkræftbehandling

   Der er tre primære trin i brystkræft behandling . Først , en læge analyserer resultaterne af en biopsi for at fastslå, at en svulst er ondartet og træffer beslutning om en procedure for at fjerne tumoren . Det andet skridt er at bestemme den fase af kræft . Det tredje skridt er at administrere opfølgende behandling for kræft , efter at svulsten er fjernet . Det er vigtigt at forstå proceduren og huske på, at den langsigtede prognose for de fleste former for brystkræft-især tidligt stadium-er meget gode .

Du skal bruge:
Øvelse
. Sund mad .
Rest .
Læge .

Diagnose og behandling


Når en klump er biopsi og vurderes at være ondartet , du typisk har to valgmuligheder . Hvis det faste er lille og let tilgængelig , kan du vælge at få en lumpektomi , der fjerner svulsten , og nogle omkringliggende væv , men overlader resten af brystet intakt . Hvis det faste er store eller placeret i en akavet sted , kan du vælge at få en mastektomi og har brystet fjernet . I begge tilfælde vil kirurger også udføre en sentinel node biopsi , der fjerner 02:59 " Sentinel " lymfeknuder i armhulerne , der viser , om kræften har spredt sig ud over brystet , som er en central faktor for fase af brystkræft .

Iscenesættelse


Efter tumor og sentinel noder undersøges , en onkolog vil bestemme den fase af kræft . Etape 1 betyder , at svulsten er mindre end to centimeter ( omkring en tomme ) på tværs på sit største punkt , og at de kontrolfugle noder er rene uden spor af kræft . Etape 2 betyder, at svulsten er 2 til 5 cm over uden kontroldyr berørt knudepunkter eller under 2 centimeter med en eller flere kontrolfugle knudepunkter viser spor af kræft . Stage 3 er en tumor , der er 5 centimeter eller større eller 2 til 5 cm over med en eller flere kontroldyr involverede knuder . Fase 4 er brystkræft , som allerede har spredt sig til andre dele af kroppen .

Behandling


Behandling muligheder for brystkræft varierer og afhænger af den fase af kræft , og om det blev testet positive eller negative for østrogen receptorer . Østrogen-positive kræftformer er drevet af østrogen og kan behandles med tamoxifen og kirurgiske procedurer at standse østrogen produktion i kroppen . Negative som ikke reagerer på tamoxifen og er vanskeligere at behandle . Kvinder, der har haft en lumpectomy vil gennemgå strålebehandling på det berørte bryst i et par måneder efter operationen . Kemoterapi er normalt anbefales til kræft af etape 2 og ud over og for nogle Fase 1 kræftformer . Den type kemoterapi regime anbefales afhænger den fase af kræft , og om det er østrogen positiv eller negativ . For kvinder, der er ældre eller har alvorlige sundhedsproblemer , er kemoterapi ofte ikke anbefales, da det kan forårsage alvorlige eller livstruende sekundære komplikationer og gøre mere skade end gavn . Hver diagnose er unik og behandling indstillinger kan variere, så sørg for at gøre din forskning og bestemme din bedste fremgangsmåde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------