Position: hotel888 > 5 >

behandling alternativer til brystkræft

  

Du skal bruge:
Øvelse
. Sund mad .
Rest .
Læge .

Ifølge De Forenede Stater Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) , brystkræft er en af de mest almindelige former for kræft hos kvinder . Selvom brystkræft er blandt de top 10 dødsårsager hos kvinder , mere end 1,7 millioner kvinder , der har haft brystkræft , er stadig i live i USA . Mens kirurgi er en almindelig behandling , der er andre alternative behandlingsmuligheder for patienterne.

Kemoterapi


Dorland 's Medical Dictionary definerer kemoterapi som en behandling af sygdomme ved hjælp af kemiske stoffer eller medicinsk narkotika . Kemoterapi medicin kan gives enten i tabletform eller gennem intravenøs ( IV ) injektion , eller nogle gange i en kombination sammen . Selv om der er nogle negative bivirkninger forbundet med kemoterapi , som hårtab , det er en meget effektiv behandling . Breast Cancer hjemmeside rapporterer, at mange kvinder føler, at det er et vigtigt " forsikringspolice " mod kræft igen .

hormonbehandling


Brystkræft har brug for visse hormoner til at vokse . Ifølge CDC er hormonel behandling bruges til at blokere kræftceller i at få de hormoner , de har brug for at vokse . Men for hormonel behandling for at være en effektiv behandling , skal den type kræft hormon receptor positiv . Ifølge Breast Cancer , mange kvinder finder bivirkninger af hormonbehandling til at ligne dem på overgangsalderen.

Biologisk Terapi


Denne form for behandling arbejder med kroppens immunsystem til at bekæmpe kræft , eller til at kontrollere bivirkninger fra andre kræftbehandling . Lægemidler administreres i pille eller IV form , eller som en kombination af begge . Selv om det ligner kemoterapi , er biologisk behandling ikke beskæftige sig med kræftceller direkte , men styrker kroppens naturlige immunforsvar til at bekæmpe kræftcellerne .

strålebehandling

Ifølge Dorland 's Medical Dictionary , strålebehandling opstår , når høje energi stråler er rettet mod den del af kroppen , hvor kræftcellerne befinder sig, dræbe eller reducere antallet af kræftceller . Breast Cancer rapporterer, at strålebehandling kan reducere risikoen for brystkræft recidiv med omkring 70 procent .

Supplerende og holistisk terapi

Disse typer af behandlinger menes at arbejde i kombination med lægemidler, behandlinger til at balancere en persons fysiske , mentale og følelsesmæssige trivsel . Typer af behandlinger omfatter akupunktur , meditation , progressiv muskelafspænding , støttegrupper og yoga . Kvinder har rapporteret via Breast Cancer site , at disse behandlinger lindre symptomer , lethed behandling bivirkninger og forbedre livskvaliteten .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------