Position: hotel888 > 5 >

brystkræft ernæring

   Læger og forskere har bemærket en konstant nedgang i de tilfælde af brystkræft i de seneste par år . De er tillægge årsagen til forebyggende foranstaltninger som mammografi og bryst tests . Bortset fra det har de begyndt at overveje kost og ernæring for at være en større og væsentlig faktor i denne nedgang

Du skal bruge: .
Trænings
Sund mad .
Rest .
Læge .

Omegas 3 og 6


Omega 3 er til stede i fiskeolier og fødevarer rige på Omega 6 som avocado , olivenolie og nødder er gode brystkræft forebyggende foranstaltninger.

Kost


Forskere ved University of California i San Francisco er på udkig i det faktum, at kvinder , der spiser en kost hovedsageligt af frugt og grøntsager har et lavere chancer for at blive diagnosticeret med brystkræft . Risikofaktoren blev reduceret med næsten 40 procent i en undersøgelse fra 2004 .

Animal Proteiner


En kost, der er højt animalsk protein og mættet fedt og lavt grovfoder og kostfibre kan øge risikoen for brystkræft . Du har tendens til at spise mindre frugt , korn og grøntsager , når din kost består af æg , kød , mælk og ost , samt junkfood .

Bønner og bælgfrugter

Spise gode kilder til vegetabilske proteiner såsom soja og andre bønner som Garbanzo , kidneybønner , sortøjede ærter og bælgplanter er gode kilder til beskyttende fytokemikalier at forebygge kræft .

Kosttilskud

Kosttilskud
Spise ni til 10 portioner af grøntsager og frugter en dag vil give dig med vitaminer C og E samt antioxidant bioflavonoider som xantofyler og beta-caroten . Alle er gode kostvaner støtter for brystkræftpatienter .

Multivitaminer

Der er mineral -og multivitamintilskud at yde den nødvendige næringsstoffer og antioxidanter . Men du har stadig brug for at forbruge mindst fem portioner af grøntsager og frugter om dagen samt fem eller seks portioner af bønner og fuldkorn .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------