Position: hotel888 > 5 >

der er i risiko for kræft i hjernen ?

   Alle har en vis risiko for at udvikle kræft i hjernen på et eller andet tidspunkt i deres liv , men nogle er på et højere risikoniveau for at udvikle en tumor . Genetik , race , alder og kemiske og bestråling kan spille en rolle. Nogle kræftformer er eksklusive , hvilket især berører børn eller en bestemt race . Andre risikofaktorer omfatter kald , såsom bil arbejdstagere eller landmænd er udsat for særlige kemikalier . Mange produkter og kemikalier er stadig i testfasen , og har ikke været helt bevist at sætte os mere i fare . Der er mange symptomer på kræft i hjernen , herunder hovedpine , kvalme , motoriske problemer , hukommelsestab , følelsesløshed eller svaghed i arme eller ben , og vision og tale problemer . Det er altid bedst at rådføre sig med lægen, hvis du oplever nogen af disse symptomer for at udelukke en tumor

Du skal bruge: .
Trænings
Sund mad .
Rest .
Læge .

Genetik


Familier med en historie af kræft i hjernen videregive genetiske kode , der kan prædisponere kommende generationer at denne risiko . Nogle sjældne genetiske sygdomme , såsom Elephant Man Syndrom , som forårsager interne og eksterne tumorer er ofte knyttet til bestemte hjernen kræftformer .

Race


Whites har en højere grad af forekomsten end andre racer , men ifølge karmanos. org , afrikansk-amerikanere har en højere risiko for død som følge af kræft i hjernen . Ifølge sciencedaily. com , er der én bestemt type-primært centralnervesystemet lymfom-der opstår omtrent dobbelt så meget i afrikansk- amerikanere end i hvide . Hvad er ejendommelig ved PCNSL er , at efter det fyldte 49 , er den rolle vendt, og hvide er dobbelt så tilbøjelige til at blive berørt som sorte . Patienter med AIDS eller lignende immundefekter er også mere modtagelige for PCNSL .

Alder


Risiko stiger med patientens alder med dem ældre end 45 , der har og stadig stigende risiko . Et protein kaldet Huwe1 , der produceres i hjernestammen hjælper med at afværge unødvendige proteiner fra udviklingslandene . Dybest set , det fungerer som en tumor suppressor . Produktionen af dette protein er reduceret i de senere år , hvilket kan resultere i eller tillader tumor vækst. Undersøgelser er stadig i gang med hensyn til Huwe1 . Ifølge den amerikanske Institut for Sundhed og Human Services , er mænd over 65 år mere som at udvikle kræft i hjernen så kvinder i samme aldersgruppe .

kemisk eksponering

Det samarbejdende om sundhed og miljø drøfter den forskning, der udføres på landmændene og deres øgede risiko på grund af deres eksponering for pesticider og herbicider . Fabriksarbejdere udsat for træbeskyttelsesmidler , pvc og klorerede kulbrinter viser også en stigning i hændelser . Natrium nitrit , som anvendes i hærdning af kød , er også mistanke , men undersøgelser har ført til noget resultat til dato .

stråling

Risikoen for kræft som følge af eksponering for stråling øges, hvis det skete i en yngre alder og /eller hvis patienten har været udsat for en højere dosis . Ironisk nok , en form for stråling kaldes ioniserende , der bruges til behandling af kræftpatienter kan sætte dem på et højere risiko for at udvikle en hjernesvulst . Ufødte børn , hvis forældre er udsat for stråling eller opløsningsmidler også har en øget risiko for at udvikle kræft i hjernen .

Elektroniske produkter bliver testet for deres tilbøjelighed til at forårsage hjerneskader kræft omfatte mobiltelefoner , mikrobølgeovne og høj intensitet power linjer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------