Position: hotel888 > 5 >

egenskaber methylparaben

   Methylparaben er methyl ester af para-hydroxybenzoesyre . Findes naturligt i blåbær , methylparaben er medlem af parabener kemiske familien og udviser stærke antimikrobielle egenskaber . Parabener blev først udnyttet i lægemidler i 1924 og fortsat udbredte i forbrugerprodukter. Parabener er stærkt beskæftiget i fødevarer, kosmetik og farmaceutiske industri som konserveringsmidler og bakteriostatisk agenter for deres effektivitet i at fjerne skimmel, gær og bakterier

Du skal bruge: .
Exercise.
Sund mad .
Rest .
Læge .

Fakta


Methylparaben er en benzen ring forbindelse med en hydroxyl og methyl ester gruppe fastgjort i para eller 1,4 stillinger . Methylparaben har en molekylformel C8H8O3 og en strukturel formel CH3 ( C6H4 ( OH ) COO ) . Det har en molekylvægt på 152,15 g /mol og er registreret under CAS- nummer 99-76-3 i USA og E218 i Den Europæiske Union . Det er kommercielt syntetiseres gennem forestring af para-hydroxybenzoesyre med methanol og er også kendt som methyl p-hydroxybenzoat , 4-( methoxycarbonyl ) phenol og 4- Hydroxybenzoesyre methyl ester . Methylparaben sælges under handelsnavne på Danisol M , Maseptol , Moldex , Nipagin , Paridol , Preserval , Solbrol og Tegosept M.

Antimikrobiel Mechanism


Selvom en nøjagtig virkningsmekanisme er ikke blevet etableret mellem parabener og deres antimikrobielle ejendomme , forskning viser, at en række mekanismer handle cellemembraner at forårsage mikrobiel ødelæggelse . I 1972 forskere Furr og Russell opdagede , at i nærværelse af parabener , bakterierne Serratia marcescens begyndte utætte intracellulære RNA . Senere undersøgelser foretaget af Freese et al . i 1973 konkluderede, at parabener hæmmer serin optagelse og forstyrre cellemetabolismen ved at forhindre oxidation af alfa-glycerol fosfat og nikotinamidadenindinucleotid i bakterierne Bacillus subtilis . Fra disse observationer blev det postuleret , at parabener afbryder både elektron transport -og membran transport systemer af et mikrobielt celle .

Programmer


Methylparaben kan findes i en bred vifte af konserves , lægemidler , kosmetik og hår -og hudpleje produkter . I kosmetiske emulsioner og forbrugsgoder , er methylparaben kombineres med andre konserveringsmidler såsom phenoxyethanol , DMDM Hydantoin og antimikrobielle formaldehyd releaser diazolidinyl urea . Sådanne kombinationer sælges under handelsnavnet navne Germaben og Liquapar .

Relaterede Forbindelser

Andre arter i parabener kemiske familie omfatter ethylparaben , propylparaben , isopropylparaben , butylparaben , isobutylparaben og benzylparaben . Af disse relaterede forbindelser ethyl , propyl-og butylparaben er de mest almindeligt anvendte i industrien ; normalt i forbindelse med methylparaben at øge antimikrobiel aktivitet og bevarelse længde .

Kontrovers

Methylparaben er blevet vurderet sikkert til anvendelse af forbrugere i en daglig grænse på 10 mg /kg legemsvægt . For nylig har dog gjort gældende, gjort , at methylparaben fungerer som en hudirriterende og svag østrogene agent , hvor sidstnævnte er spinkel tilknytning til brystkræft . Dr. Leslie Baumann , grundlægger og chef for Institut for Kosmetiske Dermatology ved universitetet i Miami , konstaterer , at alternative konserveringsstoffer i hudpleje ansøgninger sædvanligvis medfører mere irritation end methylparaben . Fra oktober 2007 ikke har nogen årsagssammenhæng mellem brystkræft og methylparaben er fundet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------