Position: hotel888 > 5 >

første symptomer på livmoderhalskræft

   Livmoderhalskræft er en ondartet svulst fundet i livmoderhalsen eller i det område af livmoderhalsen . Maligne henviser til » dårlige « eller kræft og svulster er en uregelmæssig masse af væv. Udtrykket ondartede er sammenfaldende med kræft

Du skal bruge: .
Trænings
Sund mad .
Rest .
Læge .

Årsager til livmoderhalskræft


Human Papillomavirus infektion er den ene kendte direkte årsag til livmoderhalskræft . Det humane papillomavirus også kaldet HPV er en infektion , der angriber membraner og vægge i skeden , anus , livmoderhalsen og ydre kønsdele hos kvinder . Angrebet af disse membraner med HPV -infektion er blevet direkte forbundet med livmoderhalskræft hos kvinder og kræft i penis og anus hos mænd . Over 20 millioner mennesker er berørt af HPV i USA alene .

Forebyggelse /Solution


Nogle vaccinationer for HPV kan forebygge livmoderhalskræft forårsaget af virus . Disse vaccinationer kaldes Cervarix og Gardasil og kan forebygge infektion af HPV- typer, der forårsager livmoderhalskræft .

Behandling


No cure eksisterer for livmoderhalskræft eller HPV , som er den hyppigste årsag til livmoderhalskræft . Der er behandlingsmuligheder . Behandlingsmuligheder fokus på symptomer på HPV . Kryoterapi anvendes til behandling af livmoderhalskræft . Kryoterapi er brugen af flydende kvælstof til at fastfryse alle unormale celler i livmoderhalsen .

første symptomer

sjældent er der tidlige symptomer på livmoderhalskræft . Faktisk tidlige stadier af livmoderhalskræft er normalt helt symptomfri . Tidlige stadier af livmoderhalskræft kan udgøre vaginal blødning . En uregelmæssig celleprøve kan være den første symptom på livmoderhalskræft . Også en første symptom på livmoderhalskræft kan være smerter oplevet under samleje samt udflåd .

Yderligere overvejelser

De første symptomer på fremskreden livmoderhalskræft kan variere fra vægttab og tab af appetit til træthed , ben og rygsmerter , bækkensmerter , urin eller afføring udflåd fra skeden og kraftig blødning fra skeden . De første symptomer på fremskreden livmoderhalskræft er mere tilbøjelige til at blive bemærket end første symptomer på tidlig fase livmoderhalskræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------