Position: hotel888 > 5 >

graviola kemoterapi behandling

   Graviola er en urt mest almindeligt forekommende i Amazonas regnskoven , at fabrikanterne efter behov udvikle sig til en ekstrakt . Det har forskellige egenskaber , og er for nylig blevet anvendt til behandling af kræft . Undersøgelsen blev gennemført i 1998 af National Institutes of Health , der antyder det er

Du har brug for " antitumorous . " .
Motion
Sund mad .
Rest .
Læge .

Graviola Baggrund


Graviola er en tyk træ , der vokser til omkring 16 meter i højden og har mørkegrønne , skinnende , blade . Den vokser i Indien i varmere tropiske klima , som Sydamerika . Det er en frugtbærende træ og producerer frugt , som er cirka 6 til 9 inches i længden . Det ydre af frugten er grøn med hvidt kød indeni . Frugten er spiselige og er kendt som Cherimoya . Helsekosteksperter slibe bladene og stilken til et pulver og sælge den i form af 600- mg tabletter .

Herbal Egenskaber


Graviola har mange " bioaktive forbindelser "og " fytokemikalier " , der bistår kroppen med at bekæmpe sygdommen . Konkret uddrag er antibakterielle mod forskellige patogener . Endnu vigtigere , graviola er en " annonaceous acetogenin . " I den simpleste form betyder dette, det har antitumorous og antiprotozal kapaciteter . Dens antitumorous egenskaber er mest bemærkelsesværdige , fordi de bidrager til faldende tumorer .

helbredende egenskaber


Den største ulempe med kemoterapi er, at det dræber både kræftceller og tumorer , mens meget invaliderende raske celler , der forårsager skade på kroppen . Studier udført på National Institutes of Health bekræfter , at acetogenins har antitumorous egenskaber , der giver yderligere støtte for at bruge graviola som et alternativ eller supplement til behandling med kemoterapi . Derudover annonaceous acetogenins discriminately hæmmer kræftcellers vækst og hæmmer tumorcellevækst , der er typisk resistente over for adriamycin ( en kemoterapi stof) .

Advarsler

I 1997 gennemførte National Cancer Institute en plante screeningsundersøgelse , der viser, at graviola er en vasodialator ( udvider blodkarrene ) og er en cardio-depressivt . Du bør tjekke med din læge, før du tager graviola . Graviola kan også øge din dopamin niveau, og det sænker serotonin , og bør ikke tages , hvis du har en tilbøjelighed mod depression . Høje doser af graviola kan fremkalde opkastning , og du bør indtage rigeligt med vand under graviola .

Lægemiddelinteraktioner

herbalists advarer om, at da graviola er en ATP ( den energikilde for celler ) -hæmmer , dens effektivitet falder , når de tages med kosttilskud , der øger ATP produktionen . Det kan forstyrre MAO-hæmmer narkotika og kan reducere effektiviteten af antidepressiv medicin. Graviola 's effektivitet reduceres, hvis en person med lavt blodtryk tager medicin til at behandle sygdom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------