Position: hotel888 > 5 >

helbredelsesmetoder for blodkræft

   Blodkræft kommer i flere former , som regel som lymfom , myelomatose eller leukæmi . Disse kræftformer udvikles i lymfevæv i kroppen eller i knoglemarven selv , der påvirker den måde, at du laver blod og dermed hvor godt dit kredsløb giver tiltrængt immuniteter fra andre sygdomme . En række af " kur " eksisterer , men til dato ingen sikker kur er blevet opdaget . Mulige kure omfatter kemoterapi , strålebehandling , knoglemarvstransplantation og en kombination af kost-og naturlægemidler supplerende midler .

Du skal bruge:
Øvelse
. Sund mad .
Rest .
Læge .

Kemoterapi


Der er flere typer af kemoterapi , og hver har arbejdet for nogle mennesker som en reel kur --- selv for nogle med fremskreden blodkræft . Systemisk kemoterapi indebærer intravenøs medicin ind i ens blodbanen eller indtagelse gennem munden for at sprede det gennem patientens krop til at bekæmpe en kræft , der har spredt ( spredt ) ud over det organ , hvor den begyndte . Regional kemoterapi indebærer indsprøjtning narkotika i en bestemt arterie , der fører til orglet , hvor tumoren vokser .

Kemoterapi virker meget, men ikke alle , af tiden . Uanset hvad , kan det føre til hårtab , sår i munden , træthed , kvalme , opkastning , let blå mærker og en øget risiko for infektioner .

Nye kemoterapi narkotika er indført ofte at beskæftige sig med myelomatose , lymfomer og leukæmi , så det er bedst at rådføre sig med din læge om der kan være bedst for dig .

strålebehandling


Som navnet antyder , strålebehandling bruger stråling rettet mod placeringen af kræft . Håbet er, at strålingen ødelægger kræftceller i patientens krop, mens nærliggende sunde celler , der kan blive berørt , kan reparere sig selv . Når kræft er særlig avanceret , kan strålebehandling mindst lindre smerter og langsomt en kræft 's vækst .

Når tumor er i knoglen-som i former for blodkræft , da knoglemarvsceller er selv blodlegemer-strålebehandling kan være en meget realistisk mulighed . Med leukæmi især er stråling ofte bruges i forbindelse med kemoterapi for at forhindre kræften i at trænge ind i hjernen .

knoglemarvstransplantation


Hvis din kræft er i knoglemarven , kan du overveje at en knoglemarvstransplantation . Denne procedure indebærer at ødelægge knoglemarvsceller i det berørte område, så erstatte dem med sunde knoglemarvsceller . Cellen ødelæggelse er typisk foregår via stråling eller kemoterapi . Før proceduren begynder , er sunde celler taget fra blodet eller sund knoglemarv , og det er disse celler , der bruges til at erstattet dræbt knoglemarvsceller . Selvom transplantationen potentielt kan helbrede patienten , den procedure, også bærer nogle vægtige risici , herunder infektion , alvorlig blødning , muskelspasmer , følelsesløshed , udslæt , udvikling af sekundære kræft og endda døden .

Kosten og Herbal supplerende Retsmidler

Overvej at bruge urten Ban Zhi Lian , eller pigtråd kalot , som har været brugt i århundreder i Kina at befri kroppen af toksiner , lindre smerter og stoppe blødninger. Det har også været ansat som behandling for kræft , blindtarmsbetændelse , hepatitis og blod betingelser . Konkret er Ban Zhi Lian , der angriber blodkarrene i tumorer , der anvendes til at bekæmpe endetarm kræft , tyktarmskræft og leukæmi . Ban Zhi Lian er tilgængelig på de fleste naturlægemidler eller naturprodukter butikker . Brug som anvist, og rådføre sig med en læge .

Du kan også ændre dine kost . Omega -3 fedtsyrer har vist sig at hæmme alle former for kræft . Omega -3 fedtsyrer bidrage til at mindske betændelse i hele kroppen og er generelt kendt , ikke blot for deres cancer- hæmmende egenskaber , men også for deres kræftforebyggende egenskaber . En af de bedste kilder til Omega -3 fedtsyrer er hørfrøolie . Andre kilder omfatter valnødder , laks , sojabønner , helleflynder , rejer , tofu , snapper , kammuslinger og vinter squash .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------