Position: hotel888 > 5 >

hemangiosarcoma af milten hos mennesker

   Kræft er et ord , der bringer med sig frygt , terror og i nogle tilfælde , forvirring . Efter alt , har kræftformer mærkelige navne . Forestil dig retsmødet , at nogen har hemangiosarcoma af milten , som almindeligvis betegnes som milten angiosarcoma . Mens yderst sjælden , bringer denne form for kræft med det næsten visse død for dem, der udvikler sygdommen . Behandlinger producerer begrænsede resultater , og undersøgelser er alle , men ikke-eksisterende i betragtning af sjældenhed tilstand

Fakta


Hemangiosarcoma er en sjælden vaskulær kræft, der angriber hurtigt og spreder hurtigt hos mennesker . Udtrykket angiosarcoma bruges ofte af læger til at henvise til hemangiosarcoma , men angiosarcomas er en større gruppe af kræft , som omfatter andre kræftformer , herunder hudkræft , som har en tendens til at angribe blødt væv . Milt er en blødt væv organ , der spiller en central rolle i menneskets karsystemet . Den lange , flade orgel i bughulen butikker blod , gør nye blodlegemer og ødelægger gamle blodlegemer .

Betydning


Hemangiosarcomas er sjældne , men meget dødelige former for kræft . Disse kræftformer har en høj rate af metastaser , hvilket betyder, at kræft spredes hurtigt til andre dele af kroppen . Når de forekommer i milten , de ofte spredt sig til lungerne og leveren . Ligeledes kan de spredes fra leveren til milten . Øjeblikkelig behandling af hemangiosarcoma kræft er afgørende for overlevelse , men begrænset forskning i hemangiosarcomas gør behandling vanskelig .

Identifikation


Hemangiosarcoma af milten fremstår som en stor , kræftknude . Det ser ud som en stor blødende masse og sædvanligt viser epithelioid cytomorphology , som henviser til udseendet af cellerne. I de fleste tilfælde , ligner de celler epitelceller , lange , lyserøde celler lignende i deres struktur til epitelceller , der almindeligvis findes som grænse celler , der adskiller organer fra andre celler .

funktioner

Angiosarcomas i milten er nævnt som milten angiosarcomas . Når en angiosarcoma forekommer i milten med ikke tidligere kræft i kroppen , er det nævnt som en primær angiosarcoma , hvilket betyder, at sygdommen opstod i milt og ikke spredt sig til milten fra andre steder . De fleste tilgængelige oplysninger om kræft , er deres mere almindelige udseende i hjørnetænder . Hos mennesker er der ikke mere end 200 tilfælde er rapporteret i litteraturen på verdensplan ifølge en rapport fra oktober 2005 i tidsskriftet Diagnostiske Patologi . Den gennemsnitlige alder for personer, der lider af kræft er 59 . I en undersøgelse af 28 patienter med milten hemangiosarcoma , 26 døde , selvom de har modtaget aggressiv behandling .

Årsager

Hos mennesker har nogle giftige stoffer været knyttet til hemangiosarcoma . Disse stoffer omfatter arsen , vinylchlorid og thorium kuldioxid . Ifølge Dr. Sampurna Roy , ofte angiosarcomas forekomme hos patienter, der har modtaget thorium kuldioxid for cerebral angiografi og i vingård arbejdstagere, der udsættes for visse insekticider . Industriarbejdere udsat for vinylchlorid er også en øget risiko for at udvikle hemangiosarcomas .

Symptomer

Hemangiosarcoma af milten resulterer ofte i mavesmerter . Miltruptur og splenomegali , en udvidelse af milten , er også almindelig , efter resultaterne af læger på University of Texas Cancer Center . I en undersøgelse af 16 mænd og 12 kvinder , 75 procent klagede over mavesmerter og 25 procent havde miltruptur . Sytten patienter havde anæmi , og langt de fleste havde splenomegali .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------