Position: hotel888 > 5 >

historien om brystkræft afsløring

   Brystkræft afsløring har en lang historie , som rækker helt tilbage til de gamle egyptere . Dog brystkræft forblev et mysterium indtil moderne tider , hvor det var en hypotese et par århundreder siden , hvad der forårsagede den . I dag , moderne teknologi giver lægerne til at diagnosticere sygdommen så tidligt som muligt, så de kan behandle patienter for at øge deres chancer for at overleve

Du skal bruge: .
Motion
Sund mad .
Rest .
Læge .

Hvornår blev Breast Cancer Første Optaget ?


De gamle egyptere var de første til at dokumentere brystkræft . I Edwin Smith Papyrus , beskriver krønikeskriver brystkræft i en mandlig patient : " Hvis du examinst en mand , der svulmende tumorer på hans bryst . . . " Væsentlige den egyptiske læge diagnosticeret bryst svulsten ved synet og følesansen. Men , forfatteren af papyrus tilbyder en grum prognose for patienten . Han foreslår ætsende tumoren , men det er alle de råd han kunne give .

der opdagede årsagen til Breast Cancer ?


I det syttende og attende århundrede , kirurger lærte mere om menneskelige anatomi gennem dissektion og begyndte at hypotesen hvor vigtig lymfeknuder var til kroppens funktion . De kom til at tro , at lymfeknuder spillede en rolle i udviklingen af brystkræft . Den franske kirurg Jean Petit og senere den skotske kirurg Benjamin Bell banebrydende fjernelse af lymfeknuder , brystvæv , og de omkringliggende muskler .

Hvad var status Breast Cancer Research i det nittende århundrede ?


Under slutningen af 1800 , fortsatte William Stewart Halstead udfører radikale mastectomies . Som i det forrige århundrede , fjernet denne procedure lymfeknuder , omkringliggende muskler og brystvæv . Denne operation var den typiske behandling for brystkræft op gennem 1970'erne.

Hvad teknologier udviklet til Discover Breast Cancer ?

Mammografi blev udviklet i 1960 . Men , mammografi som offentligheden er bekendt med det ikke var tilgængelige indtil 1969 . Læger begyndte at bruge mammografi udstrakt til at diagnosticere brystkræft i midten af 1970'erne .

Hvordan er brystkræft opdaget i dag ?

I dag er mange kvinder at opdage brystkræft gennem selvundersøgelse , når de finder buler på deres bryster . Men den bedste måde at identificere brystkræft på er gennem mammografi . Hvis en plet opdages , vil kvindens læge udføre en biopsi for at finde ud af , om det faste er kræft . Hvis det er , vil kvinden blive behandlet på passende for at bekæmpe sygdommen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------