Position: hotel888 > 5 >

hvad de kan forvente fra trin 4 lungekræft

   Stage 4 lungekræft patienter skal kæmpe med deres egen dødelighed samtidig sikre , at deres familie vil blive ydet støtte til efter deres død. En diagnose af fase 4 lungekræft kan være skræmmende , men det er vigtigt at forstå , hvad diagnosen betyder , og hvad du kan gøre efter at være blevet diagnosticeret

Du skal bruge: .
Trænings
Sund mad .
Rest .
Læge .

Symptomer


I fase 4 , har kræften spredt sig fra lungerne til andre dele i kroppen , oftest i leveren , hjernen eller endda knoglerne . I fase 3A og 3B , har kræften spredt sig til brystet , lymfeknuder , hjerte-eller spiserøret . Symptomer omfatter væske i brystet , generel svaghed og formindsket appetit .

Behandlingsmuligheder


Diverse behandlingsmuligheder eksisterer, selv om mange patienter vælger at give afkald på behandling i deres sidste måneder for at undgå blanding af smerte kræft med smerter af behandlingen . Behandlingsmuligheder omfatter strålebehandling , kemoterapi og målrettet medicinsk behandling . Kirurgi er normalt ikke anbefales , det er invasive , og mange patienter vil ikke have styrke til at komme sig .

Prognose


lungekræftpatienter , der har indgået Etape 4 får ofte at vide at de kun har måneder at leve i, med den gennemsnitlige overlevelsestid på omkring otte måneder . Færre end 10 procent af fase 4 lungekræftpatienter lever mere end fem år efter at være blevet diagnosticeret . Fem -års overlevelsesraten kan øges med kirurgi , i nogle tilfælde op til 40 procent . Hvis patienten er under 30 år og har kræft , der kan fjernes med kirurgi , kan den femårige overlevelsesprocent tilgang 85 procent .

Specialister og kliniske forsøg

Arbejde med specialister eller tilmelding i kliniske forsøg, kan bidrage til forlænge en Stage 4 lungekræft patientens liv . Du skal arbejde med din læge for at finde en klinisk forsøg , som du kan være støtteberettigede . For en liste over lungekræft specialister , se Resources . Du kan også få din læge henvise dig til en specialist , der er medlem af American Society of Clinical Oncology ( ASCO ) eller American Association for Cancer Research ( AACR ) .

sidste forberedelser

Til din fred i sindet , Så sørg for din ejendom er i orden , og at du har oprettet en vilje og et forskud direktiv . Et forskud direktiv er et dokument, der vil sikre, at hvis du falder i en vedvarende vegetativ tilstand , vil dine ønsker blive opfyldt med hensyn til genoplivning . Vil du ønsker at komme i kontakt en advokat , der har specialiseret sig i ejendom planlægning , og du kan finde disse oplysninger i din lokale Gule Sider .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------