Position: hotel888 > 5 >

hvad man skal kigge efter i returnering melanom hudkræft

   Hvis det slår én gang , så er du på en øget risiko for det slående igen . Gentagelse af malignt melanom kan findes i nærheden af første diagnose websted eller andre steder på kroppen uden forskelsbehandling , siger melanom Center , i artiklen : "Hvis melanom Returns ". Være på forkant med spillet er vigtigt , for som du godt ved, spillet er langt fra slut

Forebyggelse aldrig ender


Til høj alarm , er den typiske hudkræft overlevende allerede holder et vågent øje med eventuelle ændringer i hendes hud , men er tilbagevendende melanom klassificeret i tre grupper: " lav risiko ", den" moderat risiko " og " øget risiko . " Gennem self hud undersøgelser og lægelig instans scanninger , ( typisk udført med en hudlæge øje , men også ske gennem digital billedbehandling ) , melanom fanget i de tidlige faser ( typisk trin 1 og 2 ) er stadig yderst behandles og håndterbare . Men størrelsen spørgsmål i henhold til den pædagogiske ledere for melanom Center . Fortynder tumorer er langt mindre aggressive end tykkere tumorer /ulcerationer .

Lær dig selv at kende


Når unge mor Gabrielle W. blev diagnosticeret med malignt melanom i en alder af bare 23 , hun gennemgik kemo-terapi , strålebehandling , flere operationer , og en fuldstændig fjernelse af hendes lymfeknude system . To år senere , siger hun , " jeg se eventuelle nye pletter eller gammel pletter , der kan have ændret sig i størrelse , form eller farve . Jeg ser også for eventuelle nye masser , der kan have poppet op . " Med en passion for at dele sin viden , tilføjer hun , "Helt ærligt den bedste måde at hjælpe øje med noget nyt eller ud over det sædvanlige er at følge en stor forebyggelsesplan , så det skærer en masse "hvad nu hvis . ' Hvis der ikke er skygge , jeg laver nogle . En stor diskette hat eller paraply hjælper . Hey , jeg har ikke noget imod at sammensætte et ensemble , der minder om Polo kamp scene i Pretty Woman . "

Og mens forebyggelse er vigtig , er den uheldige skader på din hud , typisk via skadelige UV -og UVB -stråler , der allerede er gjort , ifølge den amerikanske Skin Cancer Foundation Kræft har børstet dig en gang . klart, . du er ikke fritaget

Et par nye regler . . .


Her er hvad enhver malignt melanom Overlevende skal huske : .

1 Scan organ månedlige ændringer i fregner , modermærker , hud -tags og fødsel-varemærker . Umiddelbart indberette ændringer til din onkolog eller hudlæge . Brug et digitalt kamera på " self -timer "for at se tilbage , skulder og balde områder .

2 . Se nøje til klumper , knuder, smerter eller hævelse i nærheden af eller omkring lymfeknuder ( især armhule , lyske og bryst områder ) .

3 . Indberette alle infektioner , herunder sinus og øvre luftvejsinfektioner , til din læge . Hvis vedvarende hoste bør begynde , skal du kontakte din onkolog straks, og planlægge en udnævnelse . Ofte vil en af de første steder melanom sprede sig til eller genopblussen er lungerne .

4 . Forebyggelse er nøglen : Det er aldrig for sent at forhindre det, der ikke allerede er gjort . Det er ikke kun anbefales , at du bruger solcreme med SPF 50 eller højere , det er også lige så vigtigt , at du blokerer både UV- og UVB- stråler , ifølge Jennifer Rice , grundlægger og skaberen af Sierra topmøder .

5 . Endelig med et godt eksempel . Kun ti år siden , blev hudkræft kun findes i 1 ud af hver 250 personer . I dag, at forholdet er 1 ud af 10 .

Overensstemmelse Tæller

Mellem dig selv eksamener , der er planlagt check-ups og regelmæssig solcreme applikationer , kan du se , at sammenhængen er det afgørende . Et andet punkt , som mange overlevende undlader at betragte som en del af deres nye rutine , en konsekvent sund kost er . Oprettelse og efter en solid kost plan kan betyde forskellen optimalt helbred og bede om problemer , ifølge mange deltagere i Cancer Diet Dare i øjeblikket på Livestrong. com .

Moving Videre

Husk , overlevende spring og grænserne forrest i køen , når det kommer til forebyggelse og bevidsthed. Ikke nok med at du forstår , hvad dine ansvarsområder er , men du forstår også konsekvenserne af at vende sig bort fra dem, livreddende forpligtelser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------