Position: hotel888 > 5 >

hvordan man kan identificere bryst klumper placering

   Opdage en knude i en bryst kan være meget skræmmende for en kvinde , og det første , der kan komme til at tænke på kræft . Men ifølge Mayo Clinic , klumper så mange som fire ud af fem biopsi er godartede . Før en biopsi kan udføres , må en læge lokalisere det faste

Du skal bruge: .
Trænings
Sund mad .
Rest .
Læge .


1 .
Udfør en selvstændig undersøgelse af dine bryster . Lå fladt på ryggen med den ene arm over hovedet . Brug dine tre midterste fingre til at føle for klumper , som du arbejder dig vej over hele brystet i en up-and-down mønster . Skift våben og gentag processen for det andet bryst . Du kan gå til American Cancer Society hjemmeside for billeder og videoer om, hvordan man udfører en selvstændig eksamen .
2 .
Lav en aftale med din læge og lade ham vide det generelle område , hvor du følte det faste . Han vil foretage en klinisk undersøgelse til at føle for en klump i både bryster og armhuler .

3 .
oprette en aftale for en ultralyd . Ultralyd vil bruge lydbølger til at modtage billeder af dine bryster . Cyster og tumorer kan både påvises med ultralyd -teknologi . Hvis en klump er fundet, kan en MR-scanning bestilles som en måde at skelne mellem kræft og ikke-kræft vækstrater .
4 .
Find ud af om du har brug for en mammografi . Mammografi kan ske på deres egne eller sammen med en X-ray . Mammografi kan afsløre kalkaflejringer at lokalisere klumper i brysterne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------