Position: hotel888 > 5 >

hvordan man kan reducere din risiko for brystkræft ved hjælp af sunde vaner

  Brystkræft er en alvorlig sag så meget som det var år siden . Nu efter forskning , kan du hjælpe med at reducere risikoen for at få brystkræft ved blot at gøre nogle ændringer , og at skabe sunde vaner

Du skal bruge:
sunde fødevarer
. en årlig mammografi.


1 .

Stop rygning . Rygning er knyttet til flere forskellige sygdomme og brystkræft er en af dem . Hvis du har brug for hjælp kvitte cigaretterne så spørg et familiemedlem eller en ven for støtte . Nogle stater har hotlines eller klinikker til aide dig i at bryde denne vane .
2 .
Motion og sund vægt . Motion regelmæssigt . Komme til og vedligeholde din " sund "vægt . Prøv at spise mindre af rødt kød . Undgå kul-sværtede fødevarer . Gør det til en god vane at spise omkring 5 til 8 portioner daglig frugt .
3 .
Få hurtig opdagelse. Foretager en årlig aftale for at få en mammografi . Se også dig selv. Mens der i brusebadet er det bedste selvstændige undersøge . Læger siger til begynde at få mammografi starter kl 40, men det er aldrig for tidligt at starte. Tidlig opdagelse er det bedste våben du har .

gode råd og advarsler


 • Aldrig være flov over at få en mammografi eller en brystundersøgelse .
 • Kend din families historie , og hvordan brystkræft kører i din familie historie .
 • Hvis du giver dig selv en bryst undersøge derhjemme og er bekymret , kan du opdage noget unormalt lave en aftale for at se din læge , så snart du kan .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------