Position: hotel888 > 5 >

ikke olivenolie helbrede brystkræft ?

   Forskere er ved at undersøge de sundhedsmæssige fordele af antioxidanter der reducerer skader forårsaget af stress og i forbindelse med sygdomsforebyggelse . Nogle undersøgelser peger på fordelene ved at behandle brystkræft celler med olivenolie , som indeholder antioxidanter , men der er ingen afgørende beviser

Baggrund


Videnskabsmænd har bekræftet, at oxidativt stress kan skade celler . Processen kan ske for en række forskellige årsager , men har været knyttet til sygdomme lige fra metabolisk syndrom til forskellige kræftformer .

Teori


Da antioxidanter findes i olivenolie har været knyttet sammen af både kost-og cellulære forskning med reduceret oxidativ stress , nogle forskere mener, at det også kan spille en rolle i forebyggelse af kræft og behandling , herunder brystkræft .

Resultater


Nogle typer af olivenolie er blevet vist af forskere ved University of Granada til at begrænse væksten af cancerceller og vende den tendens, men testene blev kun gjort i celler behandlet i et reagensglas .

Potentielle

Olivenolie og specifikke komponenter kan vise sig effektive i kampen mod brystkræft , men for nu er det bare et sundt alternativ til nogle madolier .

Hold anvendelse af olivenolie

Selvom dens rolle i behandlingen af brystkræft er ubekræftede , undersøgelser fra Harvard Medical School mener, at indarbejde olivenolie i din kost kan føre til en større levetid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------