Position: hotel888 > 5 >

interferon kræftbehandling

   Interferon er et protein produceres naturligt af kroppen er kendt som en cytokin . Det er lavet af hvide blodlegemer til at bekæmpe infektioner og betændelse . Mens interferonbehandling er almindeligt brugt til at bekæmpe nogle virusinfektioner FDA har også godkendt interferon behandling skrumpe tumorer hos patienter med myelomatose , nogle leukæmi og malignt melanom

Du skal bruge: .
Motion
Sund mad .
Rest .
Læge .

melanom


Ifølge University of Michigan Comprehensive Cancer Center , har nyere undersøgelser vist , at interferon har hjulpet folk med melanom . I de fleste tilfælde , vil folk med en eller flere inficerede lymfeknuder opleve en gentagelse af kræft omkring 80 procent af tiden . Undersøgelser har vist , at interferon behandling har hjulpet lavere end antallet med 10 til 15 procent . Oftest er interferonbehandling administreres i 12 måneder, før det helt afdelinger ud tumorer .

Side Effects


En ulempe at interferonbehandling er, at det kommer med mange bivirkninger . Oftest vil du føler dig udmattet og trætte i løbet af første behandling . Feber og kulderystelser er også meget almindelige . Din læge kan råde dig til at tage Tylenol et par timer før behandlingen . Du kan også opleve anfald af diarré et par gange om dagen i løbet af behandlingen . Andre almindelige bivirkninger af interferon behandling omfatter hovedpine , kvalme , manglende appetit og depression .

Omkostninger


Da interferon ikke betragtes som en eksperimentel behandling , bør de fleste forsikringsselskaber dækker omkostningerne. Selvfølgelig er det vigtigt at tale med dit forsikringsselskab , før at forpligte sig til interferonbehandling at sikre, at de vil dække det . Hvis du ikke har forsikring , eller din dækning vil ikke betale for interferon , prøv at kontakte det selskab, der producerer terapi , da hjælp er til tider til rådighed for dem med økonomiske behov .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------