Position: hotel888 > 5 >

kemoterapi kapillær lækage-syndrom

   Også kendt som Clarkson 's sygdom eller særlige koncentrationsgrænser , var kapillær lækage -syndrom første gang beskrevet af læger 45 år siden . I nyere tid , har en klar tie til anti-cancer medicin såsom interleukin -2 og TAXOTERE er dokumenteret af flere videnskabelige undersøgelser

Hvad er det ?


kapillær lækage-syndrom er en sjælden , systemisk sygdom, hvor væggene i blodkarrene kan plasma ( den flydende del af blodet ) til at sive ind i vævene . Selv om særlige koncentrationsgrænser kan vises spontant , patienter i kemoterapi har en højere tilbøjelighed til sygdommen . Hvis ubehandlet , fører særlige koncentrationsgrænser for at fuldføre hjertesvigt og er potentielt dødelige .

Symptomer


Symptomerne er hurtigt hævelse eller vægtøgning , lavt blodtryk , fortykkelse af blodet ( hemoconcentration ) , kvalme , rygsmerter og abnorm blod protein, der kaldes monoklonale gammopati . De, der overlever særlige koncentrationsgrænser tendens til at have gentage begivenheder .

Kemoterapi Link


Kemoterapi midler, som anvendes til bekæmpelse af kræft har en række skadelige bivirkninger , heriblandt de skader , de forårsager på meget delikat kapillær og arteriole vægge . Den mekanisme er ikke klart forstået , men en lang række faktorer i at størkne forstyrrelse til stigninger i vækstfaktorer , som giver højere væv permeabilitet er blevet bemærket .

Behandlinger

En systemisk kapillær lækage er en medicinsk nødsituation . Når indlagt , er intravenøs væske gives til stabilisere blodtrykket er steroider givet til at hjælpe med at reparere vaskulære vægge , og når krisen er overstået, er medicin gives til hjælpe med at udrydde overskydende væske .

Recovery

Hvis opdages tidligt og organskader fra væskeophobning er afværget , kan mange patienter igen i løbet af få dage . Den sædvanlige vedligeholdelsesbehandling omfatter tager orale steroider som prednison ved det første tegn på symptom tilbagefald. Efter fem år med diagnosen , er dødeligheden 76 pct .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------