Position: hotel888 > 5 >

kemoterapi typer

   De forskellige typer af kemoterapi narkotika er ofte opdelt i specifikke kategorier baseret på , hvordan de arbejder , eller hvordan de interagerer med andre lægemidler. Når man overvejer kemoterapi , er det vigtigt at tale med din læge om de forskellige kemoterapi typer

Mitotisk hæmmere


Mitotisk hæmmere stammer fra plante -alkaloider og andre naturlige produkter . Denne type kemoterapi virker ved at stoppe mitose og hindrer celle reproduktion . De kan bruges til at behandle en bred vifte af kræft .

antitumor Antibiotika


antitumor antibiotika , såsom antracykliner , antibiotika beregnet til at angribe tumorer er . Denne type kemoterapi påvirker de enzymer involveret i processen med DNA- replikation . Desværre , American Cancer Society advarer om, at høje doser af antracykliner permanent kan skade hjertet.

alkylerende stoffer


alkylerende stoffer skader DNA af kræftceller direkte , hvilket forhindrer kræftcellerne i at formere sig . De er effektive i alle faser af cellecyklus . Aklylating agenter kan anvendes til at behandle mange forskellige former for kræft , herunder Hodgkin sygdom , myelomatose , akut og kronisk leukæmi , lymfom , lungekræft , brystkræft og kræft i æggestokkene.

antimetabolitter

antimetabolitter bruges til behandling af forskellige typer af leukæmi , samt tumorer fundet i brystet , æggestokken og tarmkanal . De arbejder ved at ødelægge kræftceller i S-fasen , som ikke tillader dem at leve eller gro.

Kortikosteroider

Selvom kortikosteroider ofte bruges til at forhindre opkastning eller allergiske reaktioner relateret til kemoterapi , American Cancer Society nævner også , at de kan undertiden bruges til direkte at dræbe kræftceller eller hæmmer væksten af kræftceller . Denne type kemoterapi er sammensat af naturlige hormomes og hormonlignende stoffer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------