Position: hotel888 > 5 >

kræft i æggestokkene & kost

   Kræft er ikke en sygdom, men mange forskellige sygdomme , der angriber forskellige dele af kroppen på forskellige måder. Kræft i æggestokkene er en , der er svært at opdage , men heldigvis har endelig symptomer, der skulle gøre det lettere at identificere .

Eksperter anbefaler, at en kvinde se hende læge, hvis hun oplever nogen af disse symptomer næsten dagligt i mere end et par uger : oppustethed , bækken eller mavesmerter , svært ved at spise eller føler fuld hurtigt , urinvejssymptomer ( haster eller frekvens ) .

Heldigvis kan kvinder gøre nogle ting derhjemme for at behandle og forebygge kræft i æggestokkene .

Du skal bruge:
Øvelse
. Sund mad .
Rest .
Læge .

Betydning


The American Cancer Society ( ACS ) anslår , at mere end 21. 000 kvinder blev diagnosticeret med kræft i æggestokkene i 2008 . Samme år , mere end 12. 000 kvinder døde af sygdommen , hvilket gør det til anden dødbringende gynækologisk cancer . Kræft i æggestokkene er den femte-største årsag til kræft-relaterede dødsfald blandt amerikanske kvinder .

Traditionelle behandlingsmuligheder omfatter kirurgi , kemoterapi og stråling , med den kirurgiske mulighed normalt består af fjernelse af mindst én æggestok . Halvfjerds-fem procent af kvinderne overlever det første år , mens kun 45 procent overlever de seneste fem år. Kun 19 procent af tilfældene er diagnosticeret i sygdommens tidlige stadier , og dette normalt opstår, når dokumentation for kræft sker at dukke op i løbet af anden medicinsk procedure .

Kost


Flere almindeligt tilgængelige fødevarer er kendt for at have anti-cancer effekt . Olivenolie , hvidløg , soja , grøn te , og bukkehorn er kendt for at bekæmpe og forebygge kræft i almindelighed og ovariecancer specifikt . ACS rapporterede om en undersøgelse fra 2003 , der viste kvinder , der spiser en kost rig på grøntsager overlevede længere end fem år efter diagnosen . I særdeleshed . dem, der spiste broccoli , kål , blomkål og fødevarer med et højt vitamin E , klarede sig bedre længere end dem, der har undladt at øge deres vegetabilske indtag Mejeriprodukter , på den anden side , såret den femårige overlevelsesprocent .

Body Rens


Rensning din krop af toksiner er en anden måde at bekæmpe kræft i æggestokkene . Lavementer er kendt for at fjerne skadelige giftstoffer og parasitter fra dit system , og drikke masser af vand og spise masser af melon er en god måde at skylle dine nyrer ud så godt . Svedende , enten gennem motion , en sauna , eller drikke varm kaffe på en varm dag , er en anden nem måde at slippe din krop af toksiner . Den øvelse, der fører til sveden kan også bidrage til at mindske og lindre stress , og stress er et centralt element i udviklingen af kræft i æggestokkene .

Naturmedicin

Herbal behandlinger , når det bruges sammen med en læges behandlingsplan , kan være nyttigt i de fleste tilfælde. Astragalus kapsler , espinheira santa tinktur , ekstrakt af grøn te , mistelten loranthus eller brombær mistelten , og soja isoflavon koncentrere er blot nogle af de urter anbefales til bekæmpelse af kræft . Ingefær kampe næsten alle former for kræft, herunder ovarie , og selen har været anvendt i mange tilfælde at bekæmpe virkningerne af kemoterapi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------