Position: hotel888 > 5 >

kræftbehandling i Den Dominikanske Republik

   Medicinsk turisme , den praksis at rejse til et land til behandling af sygdom eller for kirurgi , er blevet både fælles og meget populær . I mange tilfælde er omkostningerne til turen , hoteller , mad og behandling i steder som Thailand , Indien , Mexico og Den Dominikanske Republik mindre end patientens del af den medicinske behandling i USA. I de fleste tilfælde , er kvaliteten af læger og kvaliteten af den behandling sammenlignelige og nogle gange bedre end i USA

Læger


Den Dominikanske Republik har en meget god medicinsk skole , UNIBE Universidad Iberoamericana School of Medicine . Mange læger i Den Dominikanske Republik har enten deltaget medicinsk skole eller har trænet på amerikanske hospitaler og skoler . På grund af forekomsten af medicinsk turisme , er mange Dominikanske læger vant til at arbejde med patienter fra USA , som rejser til øen enten elektiv procedurer eller fordi de ikke er dækket af en forsikring i USA .

Standard Behandlinger


Alle standard kræft behandlinger, herunder kemoterapi , strålebehandling , og kirurgisk indgreb , der er tilgængelige i Den Dominikanske Republik . Kemoterapi narkotika er tilgængelige, og meget billigere end dem, der sælges i USA . I nogle tilfælde er Dominikanske apoteker tilladelse til at levere medicin til patienter i USA, hvis patienten begyndte behandlingen i Den Dominikanske Republik . I nogle tilfælde kan hospitalet have en vedhæftet ty til at gøre kræftbehandling mere behageligt end en simpel hospitalsophold .

Eksperimentel Behandlinger


Nogle eksperimentelle behandlinger endnu ikke godkendt til brug i USA kan være til rådighed i Den Dominikanske Republik . For eksempel fokuserede høj intensitet ultralyd , eller HIFU , er en eksperimentel behandling for prostatakræft , der ikke er godkendt i USA . HIFU bruges i stedet for strålebehandling og har ingen af de bivirkninger af strålebehandling . I en sag , som den Cancer Cure Coalition , en patient rejste til Den Dominikanske Republik for en uges HIFU behandling , der koster væsentligt mindre end de $ 10. 000 ud af lommen omkostninger for ikke-godkendt procedure i en amerikansk hospital .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------