Position: hotel888 > 5 >

lungekræft & motion

   Mens lungekræft er en formidabel modstander , kan du stable odds for at overleve mere i din favør ved overholdelse af en streng rutine regelmæssig motion. Forskning har vist , at fysisk træning kan både forebygge udviklingen af kræft og forbedre patienternes prognose for dem , der allerede plaget . Det er aldrig for sent at genvinde kontrollen over dit liv , selvom du allerede er engageret i kamp med lungekræft

Lung Cancer


Lungekræft stammer i lungerne og er opdelt i to undertyper : ikke-småcellet lungekræft og småcellet lungecancer. Mange gange er der ingen symptomer for de tidligste stadier af lungekræft , men når symptomerne optræder de omfatter vedvarende hoste , nedsat lungekapacitet , lokaliseret smerte i brystet og utilsigtet vægttab . Risiko for lungekræft stiger med alderen , idet de fleste lungekræft blev fundet hos personer over 45 år .

Lung Cancer og Motion


Ifølge en undersøgelse offentliggjort i Journal of thorax Oncology , lungekræft patienter med succes at deltage i to gange ugentligt træningspas på tværs af en otte-ugers periode oplevede en statistisk signifikant reduktion i deres symptomer , kombineret med bevarelse af deres eksisterende forfatning og styrke niveau . Disse kurser bestod af både hjerte-kar- arbejde og styrketræning .

Lung Cancer Forebyggelse og Motion


Ifølge American Cancer Society , har forskning konkluderet, at de aktive personer, der forvalter deres vægt effektivt gennem motion har en nedsat risiko for at udvikle lungekræft . Generelt bør du være sigter mod mindst 30 minutters daglig aktivitet udføres på et moderat til intens niveau mindst fem dage om ugen . Prøve aktiviteter omfatter jogging , rask gang , styrketræning , svømning eller spille et vilkårligt antal sportsgrene .

Fordele ved regelmæssig motion

Ud over at reducere din risiko for at udvikle lungekræft ( eller reducere symptomer på eksisterende lungekræft ) , regelmæssig motion bærer en lang række andre fordele . Forbedret fitness niveauer , kropssammensætning , vægtkontrol og en reduktion i risikofaktorerne for en række andre større sygdomme, herunder hjerte- sygdomme og diabetes . Investering 30 minutter af din tid hver dag for at deltage i en kort stint af motion er langt at foretrække frem for lidelse gennem behandling for undgåelige betingelser .

Overvejelser

Selv hvis du ikke kan finde tid til at engagere sig i regelmæssig motion , er der stadig ting, du kan tage mindst høste delvis fordel . The American Cancer Society anbefaler, at små ændringer i hele din dag , som vil tilføje op til ekstra kalorier brændt , herunder : at bruge trappen på arbejde , gå eller cykle til korte ture ved hjælp af en skridttæller til at måle din daglige skridt og stræber konstant efter at bryde dine tidligere rekord , og køber en stationær cykel til at bruge , mens du ser fjernsyn .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------