Position: hotel888 > 5 >

mavekræft ernæring

   Mavekræft , også kaldet mavekræft , opstår , når celler i maven eller slimhinde mutere og vokse ukontrolleret. Denne mutation kan opstå spontant , eller opstår som et resultat af genetiske faktorer .

Hvis du eller en elsket en er for nylig blevet diagnosticeret med mavekræft , kan du være bekymret ordentlig ernæring under behandlingen , især fordi en stor bivirkning af mavekræft behandling er et tab af appetit .

appetitløshed


Mennesker med mavekræft ofte oplever en alvorlig mangel på appetit efter deres diagnose eller mens de bliver behandlet . Dette kan skyldes en række faktorer . patienter kan blive forstyrret af deres deprimeret diagnose , eller overvældet , eller de kan opleve en manglende appetit som en bivirkning af kemoterapi eller operation

Hvis dette er tilfældet , kan du ikke være at få ordentlig næring , herunder de næringsstoffer og vitaminer du har brug for at genvinde dit helbred . For et tab af appetit som følge af en kræftdiagnose , eksperter i healthcastle . com anbefale at spise små måltider i løbet af dagen og holde klar til spise snacks ved hånden . Det kan også være nemmere at genvinde din appetit , hvis du spiser med vennerne eller forkæle dig selv med sund , men kalorierige mad, du nyder.

Hvad skal spise


Hvis du taber vægt som et resultat af din mavekræft , kan det være nyttigt for dig at spise mange små måltider i løbet af dagen , og tilføje kalorie-rige fødevarer til din regelmæssige måltider , hvor nogensinde du kan . Hvis du vil tilføje kalorier , så prøv at sætte jordnøddesmør på din morgen toast , dressinger på din salat , eller ost på pizza eller pasta retter . Hvor du kan tilføje et par ekstra kalorier kan være nyttigt for vægtstigning .

Andre sundt , nærende mellemmåltid valgmuligheder omfatter streng ost , fuldfed yoghurt og mælk , og hårdkogte æg . Hvis du er bekymret for en sund kost plan , og du har mavekræft , tale med din onkolog eller en registreret diætist om at danne en skræddersyet kostplan , der er spiselig for dig og let at følge .

vitamintilskud


Den ene side Virkningen af appetit tab er et vitamin mangel . Fejlernæring vil gøre det sværere for kroppen at tåle kræftbehandling og kan gøre dig svag og træt . Især hvis du har haft kirurgi til at behandle dine mavekræft , kan du ikke være absorbere nok næringsstoffer gennem slimhinden i maven .

Hvis dette er tilfældet , kan din læge anbefale dig at tage calcium , D-vitamin , eller jerntilskud , eller du kan ordineres vitamin B12 injektioner . Men hvis du ikke har mavekræft , tale med din læge, før du tilføjer et vitamin supplement til din daglige kost .

Support

Patienter med kræft --- og mavekræft , navnlig --- ofte vanskelige relationer med mad . Mens en sund , afbalanceret , kaloriefattig kost er nærende og kan hjælpe dem tåle behandlingen, kan kræftpatienter ikke føler sig fysisk i stand til at give deres krop de fødevarer den har brug for .

I sådanne tilfælde kan et netværk være nyttigt at holde en kostplan på sporet . Spise foretrukne måltider med venner og familie kan hjælpe kræftpatienter nyder at spise . Patienterne kan også vælge at henvende sig til en læge eller diætist til at hjælpe dem med at oprette og følge en kostplan .

Food Tidsskrifter

For nogle patienter , skriver i en daglig fødevare tidsskrift kan være et nyttigt værktøj til at holde en nærende kost , mens kæmper mavekræft . I en fødevare tidsskrift , skrive, når dine behandlinger er , hvad du spiser hver dag , og hvordan det gør du føler . Dele disse oplysninger med Deres læge .

Dette kan hjælpe dig med at afgøre hvilken mad gøre dig syg eller ikke spiller godt sammen med dine behandlinger . Det kan også hjælpe dig med at afgøre , under hvilke omstændigheder du er i stand til at spise den mest sunde fødevarer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------