Position: hotel888 > 5 >

naturlægemidler prostatakræft kur

   Selv om de ikke vil helbrede prostatakræft , kan naturlægemidler reducere sværhedsgraden af sygdommen. Naturlægemidler kan behandle symptomerne på prostatakræft og lette betændelse og smerte , der er forbundet med denne tilstand . Før du begynder på et urte behandling for prostatakræft , tale med din egen læge for at sikre dets sikkerhed . , Der er mest vigtigt, hvis du er under andre former for kræftbehandling

Du skal bruge: .
Trænings
Sund mad .
Rest .
Læge .

Saw Palmetto


Denne urt er afledt af de bær, der er produceret fra saven palme , der vokser i det sydøstlige USA . Savpalme fordele prostata ved at hæmme produktionen af DHT , en testosteron , som er den vigtigste årsag til forstørret prostata . Ved at reducere mængden af DHT og østrogen i systemet , vil prostata bliver mindre og dermed fjerne mange komplikationer , der kan opstå fra en forstørret prostata . Ifølge Mayo Clinic , palmetto vil effektivt reducere størrelsen på en forstørret prostata og behandling af urin komplikationer , der er forbundet med denne sygdom sav. For de fleste mænd , er resultaterne fra at tage denne urt mærkbar inden for en til tre måneder . Altid tale med din læge før du tager denne urt .

Tag alt 320 milligram om dagen , delt op i to portioner på 160 milligram . Savpalme er tilgængelig i tabletform og kapselform . Enten form vil introducere den rette mængde Savpalme i systemet . Tag denne supplere med 8 ounce vand .

Lycopen


Lycopen er en naturlig antioxidant , der findes i tomater , grapefrugter og abrikoser . Da kræftceller er dannet af et overskud af frie radikaler i kroppen , ved at drastisk øge dosis af antioxidanter du vil være i stand til at mindske mængden af disse skadelige stoffer . I en 2001 undersøgelse af virkningerne af lycopen , hvem disse patienter med prostatacancer tog 30 milligram lycopen per dag viste et fald i tumor størrelse samt et fald i plasma PSA ( prostata specifikt antigen ) .

For at få udbytte af lycopen , øge mængden af friske tomater , du spiser . Spis mindst 10 portioner af tomater om ugen at indføre et højt niveau af lycopen i systemet . Tablet og kapsel supplerer også er tilgængelige .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------