Position: hotel888 > 5 >

naturligt alternativ kræft helbredelsesmetoder

   Den konventionelle behandling af kræft er velkendte , fra kemoterapi og strålebehandling til kirurgi . Mindre kendte , men nogle af de mere naturlige , alternative kræft retsmidler , der også kan hjælpe i kampen mod sygdommen . Disse alternative behandlinger omfatter anvendelse af Savpalme , hvidløg , kinesiske urter og Omega -3 fedtsyrer

Saw Palmetto


Savpalme er en naturlig antiseptisk og astringerende , der kan bruges til at behandle prostata cancer , samt prostata smerte , betændelse eller en forstørret prostata tilstand . Savpalme naturligvis krymper det betændte væv i urinvejene og hjælper befri kroppen af toksiner og irritanter gennem regelmæssige , sunde urin flow .

Hvidløg


Når det kommer til hudkræft i særdeleshed , kan hvidløg være den bedste hjem retsmiddel . Skær en skive af urter og tryk det over det berørte område . Med hudkræft , kan kræftknude faktisk falde . Sikre skive hvidløg til huden med en slags lim , som f. eks gaze eller tape . Læg hvidløg i stedet , så snart du vågner op hver morgen , så fjerne det , før han gik i seng ( og efter skylning ud med vand ) . Dette bør gentages i tre dage --- men ikke længere, som din hud kan begynde at brænde . Hvis en del af hudkræft vækst stadig , så prøv hvidløg igen om et par dage .

kinesiske urter


Bie Jia , eller kinesisk blød skildpadde shell , har været brugt i årevis som en traditionel middel til at behandle kræft . Ifølge kinesiske naturlæger , nærer Bie Jia en kræftpatients yin mens forankring hans yang --- alt imens styrkende blodet og styrke den enkeltes immunsystem . Bie Jia er desuden anvendes til behandling af malaria , brystsmerter , lever og milt hævelse , og hedeture .

Long kui eller Salanum nigrum , er også kendt som sort natskygge , haven Huckleberry , Morella , sunberry og wonderberry . Urten er en kendt eliminator af toksiner fra kroppen , og som sådan har været anvendt som en kræft-fighter i Kina i årevis . I særdeleshed , har længe kui været anvendt til behandling af halsen , livmoder og larynx cancer . Det desuden slagsmål nyrebetændelse og kronisk bronkitis .

Ban Zhi Lian , eller pigtråd kalot , har været brugt i århundreder i Kina at befri kroppen af toksiner , lindre smerter og stoppe blødninger. Det har også været ansat som behandling for kræft --- samt blindtarmsbetændelse , hepatitis og blod betingelser . Konkret er Ban Zhi Lian ansat til at bekæmpe endetarm kræft , tyktarmskræft og leukæmi . Urten angriber blodkar af tumorer --- og som sådan har været et naturligt fokus for helsekosteksperter søger at behandle kræft .

Lu Feng Fang , eller Polistes mandarinus Saussure , anses af kinesiske helsekosteksperter som et giftstof og parasit kombattant . Det har været brugt som en naturlig urtemedicin til at bekæmpe kræft . Især anbefaler kinesisk helsekosteksperter Lu Feng Fang for dem med lunge -eller mavekræft .

Omega -3 fedtsyrer

Omega -3 fedtsyrer har vist sig at hæmme alle former for kræft --- især brystkræft . Omega -3 fedtsyrer bidrage til at mindske betændelse i hele kroppen og er generelt kendt , ikke blot for deres cancer- hæmmende egenskaber , men også for deres kræftforebyggende egenskaber . En af de bedste kilder til Omega -3 fedtsyrer er hørfrøolie . Andre kilder omfatter valnødder , laks , sojabønner , helleflynder , rejer , tofu , snapper , kammuslinger og vinter squash .

Aloe Vera

Overvej at bruge friske aloe vera blade eller nogle aloe vera ekstrakt , som indeholder ace mannan , en aktiv immunsystem stimulerende . Aloe vera siges at have evnen til at behandle hudsygdomme , blå mærker og brandsår , og til generelt at fremme healing og beroligende sted at det administreres på kroppen . For dem, der går gennem strålebehandling ( en fælles konventionel kræftbehandling ) , gned aloe vera ind i huden af det ramte område kan hjælpe helbrede stråling brænde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------