Position: hotel888 > 5 >

om prostata kirurgi procedurer

   Benign prostatahyperplasi , også kendt som BPH , er en maligne overvækst af prostata . Også kaldet prostata udvidelsen , kan betingelsen føre til en blokering af urinvejene strøm , hyppig vandladning , vandladning , en intermitterende strøm , og drible . Da symptomerne blive mere alvorlige, kan kirurgi være indiceret

transuretral resektion af prostata ( TURP )


Ifølge Peter T. Scardino , MD , formand for Urologisk afdeling på Memorial Sloan-Kettering Cancer Center , TURP regnskaber for 95 procent af operationer udført for at lindre prostata udvidelsen . Det gør proceduren tilnavnet " Roto-Rooter " kirurgi , en af de mest praktiserede kirurgi på landsplan.

Mens patienten er under anæstesi , kirurgen fjerner al overskydende prostata væv , der bugner i urinrøret og hæmme urinflow ved at indsætte en lille elektrisk løkke gennem penis ind i urinrøret . Elektrisk strøm derefter cauterizes såret . TURP kræver et hospitalsophold på op til tre dage, men det er en meget effektiv behandling for BPH , og kun sjældne tilfælde af bivirkninger eller komplikationer er blevet rapporteret.

transuretral Electrovaporization af prostata ( TUVP )


Den TUVP procedure fordamper og cauterizes alle prostata overvækst ved indsættelse af en elektrode , der hurtigt opvarmer overskydende prostata væv , gøre det til damp . Selvom tilstrækkelige data ikke er tilgængelig, fremgår det , at bivirkninger er lige så minimale som den TURP procedure , men med den fordel af en meget kortere hospitalsophold .

Laser prostatektomi


Laser terapi indebærer relativt nye KTP høj energi lasere , der fordampe og ætse prostata tilgroning . Sygehusopholdet er kortere end TURP , og selv på lang sigt data ikke er tilgængelig, så langt sværhedsgraden af bivirkninger synes minimale .

transuretral indsnit i prostata ( TUIP )

Selvom TUIP ikke fjerne alle de BPH , kan proceduren forbedre symptomerne på en forstørret prostata . Mens under anæstesi , er en rækkevidde igennem patientens urinrøret . Lasere er derefter lov til at lave små snit i prostata , der muliggør en forbedret urin flow . Mens TUIP kan gøres på en ambulant , operationen har en større risiko for yderligere procedurer .

transuretral Microwave termoterapi ( TUMT )

TUMT indebærer kogning af overskydende prostata væv af mikrobølge varme . Efter en periode på tre til seks måneder , de døde prostata væv sloughs ud og forbedring af urinflow opleves . Gunstige data er indsamlet på kort sigt.

Andre BPH Kirurgiske indgreb

transuretral Needle Fjernelse ( TUN ) er en ny operation , der forsøger at bage den BPH ved mikrobølge nåle . Det tager 1-2 måneder for symptomer på at forbedre , og som med TUMT er ingen langsigtet undersøgelser.

High-Intensity Focused Ultrasound ( HIFU ) er en anden tissue- komfur operation . En ultralyd sonde placeret i endetarmen , opvarmning af overskydende prostata væv til 90 grader Celsius . Heavy sedation er nødvendig , og succesraten er fair i bedste .

Open prostatektomi er en traditionel operation gavnligt for mænd med meget udvidet prostata . Overskydende prostata væv fjernes gennem et snit i maven . Tre-dages hospitalsophold er påkrævet . Bivirkninger såsom sædafgang spørgsmål , blødning , hjerteanfald og slagtilfælde , er blevet rapporteret.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------