Position: hotel888 > 5 >

ozon behandling for blodkræft

   Ifølge den leukæmi og lymfom Society (2009 ) , er der nogen diagnosticeret med blodkræft hvert fjerde sekund. Typiske behandlinger for blodkræft omfatter kemoterapi og strålebehandling , men disse kan producere ubehagelige bivirkninger . Som en følge heraf er nogle patienter vendt til alternativer , blandt dem ozon behandling. Ozon behandling er behæftet med kontroverser , og patienterne bør velovervejet veje sine fordele og ulemper

Procedure


Ozone træder ind i en patients krop i en af tre måder : Den første er gennem et organ åbning , såsom skeden eller endetarmen . Den anden er gennem injektioner . Den tredje er gennem autohemotherapy . I autohemotherapy , tegne lægerne en blodprøve , tilføje ozon til det , og derefter cirkulere den tilbage i patientens krop .

Hyppigheden af ozon behandlinger varierer betydeligt . Nogle patienter får en om ugen , mens andre får tre om dagen .

Historie


Den medicinske anvendelse af ozon begyndte i det 19. århundredes Tyskland , hvor lægerne mente , at ozon renset blodet . Dens medicinsk brug fortsatte i begyndelsen af det 20. århundrede . I Første Verdenskrig , for eksempel , ordineret læger ozon for giftige gas indånding , sår , og skyttegrav fod . Læger i 1920 forsøgt at bruge ozon til behandling af influenza .

I løbet af de årtier , der fulgte , startede Edward Carl Rosenow , leder af eksperimentel bakteriologi på Mayo Clinic , ny interesse i ozon behandlinger . Rosenow døde i 1966 , men andre har fulgt ham

potentielle fordele


Fortalere for ozonbehandling har gjort dette argument : . Kræft trives i iltfattige omgivelser , så ved at tilføje ozon til blodet , kan lægerne stoppe væksten af kræftceller . De desuden gjort gældende, at ozon øger patienternes energi niveauer , styrker deres immunforsvar , og øger deres appetit uden at producere bivirkninger .

Advarsel

Litteraturen om blodkræft viser ingen klare fordele ved ozonbehandling . Tværtimod kan ozonbehandling være farligt . Ozon er et giftigt stof , dets langsigtede virkninger er ukendt , og læger har observeret alvorlige sundhedsmæssige problemer i forbindelse med ozon behandling . Disse sundhedsproblemer er unormal vækster , beskadiget genetisk materiale , hepatitis , og i sidste ende død .

Ekspert Insight

I en erklæring første bedømmelse den 12. august 1999, American Cancer Society ( ACS ) præciseret sine synspunkter om ozon og andre alternative behandlinger . ACS fastholder den enkeltes ret til at vælge mellem kræft behandlinger , men opfordrer samtidig indtrængende patienter at rådføre sig først med læger og til at bruge effektive , gennemprøvede metoder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------