Position: hotel888 > 5 >

risiko for brystkræft i alderen op til 40

   Risikoen for brystkræft stiger generelt som en kvinde bliver ældre . National Cancer Institute , at kvinder alderen 30 til 39 har en 1 233 chance for at få brystkræft . Til sammenligning , hopper den risiko til 1 ud af 27 for kvinder i 60 til 69 årige . Disse skøn tager ikke hensyn til familiens historie , genetik og andre variabler, som kan øge en ung kvindes risiko for at få brystkræft

BRAC1 BRAC 2


Kvinder yngre end 40 , der er diagnosticeret med brystkræft er egnet til at have en muteret BRCA 1 eller BRCA 2 -genet . Susan G. Komen Breast Cancer Foundation hedder en bærer af en af disse defekte gener har en 30 til 85 procent chance for at udvikle brystkræft i løbet af sit liv .

brystkræft risiko, der er forbundet med BRCA1 og BRCA2 mutationer kan blive påvirket positivt eller negativt af miljø-og livsstil overvejelser .

Hvis du har spørgsmål om en mulig genetisk disposition for brystkræft , kan din læge anbefale du konsultere en genetisk rådgiver, som kan forklare din risiko i større aftale .

Family History


Hvis du har en første grads slægtning ( mor , søster eller datter ) , der har haft brystkræft , er din risiko for at få sygdommen stiger . Men de fleste kvinder diagnosticeret med brystkræft , ikke har en familie historie af sygdommen .

En kvinde yngre end 40 , der tidligere er blevet behandlet for brystkræft har en større chance for en gentagelse end odds en kvinde i den alder , som aldrig har haft sygdommen få hendes første diagnose af kræft .

Diverse Risici


Kvinder i alle aldersgrupper kan placerer sig på et højere risiko for brystkræft , hvis de er overvægtige eller drikke alkohol. Mayo Clinic foreslår mindre end daglige forbrug af alkoholholdige drikkevarer .

Overvægt og manglende fysisk aktivitet kan også lave din mere modtagelige for brystkræft . Mindst 30 minutters motion mindst fem dage om ugen anbefales .

brystundersøgelse mammografi

Klinisk bryst undersøgelser anbefales til alle kvinder, der starter i en alder af 20 . Den amerikanske Forebyggende Services Task Force anbefaler mammografi hvert 01:59 år for alle kvinder over 40 år. Hvis du er yngre end 40 med en familie historie eller har andre risikofaktorer , din læge kan foreslå du starter med lav dosis X-ray screening før .

Forebyggelse til High-Risk Women

The Mayo Clinic , siger østrogen-blokkere ( tamoxifen og raloxifen , Evista ) bidrage til at mindske risikoen for brystkræft i høj risiko kvinder .

Nogle meget høj risiko kvinder kan vælge at få deres sunde bryster fjernet ( profylaktisk mastektomi ) for at sænke deres chance for at udvikle sygdommen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------