Position: hotel888 > 5 >

slimhinde melanom behandling

   Slimhinde melanom er en sjælden og aggressiv form for kræft , der opstår hovedsageligt i mund, svælg eller øvre luftveje . Det er en af de mere dødbringende former for melanom og har en meget lav overlevelsesrate . Slimhinde melanomer også kan forekomme i anus , urinveje eller membraner i skeden . Da de optræder i skjult steder , er mucosale melanomer normalt ikke diagnosticeres , før de er i en avanceret form . Den 5- årige overlevelsesrate for mennesker med mucosale melanom er 20 til 50 procent

Du skal bruge: .
Exercise.
Sund mad .
Rest .
Læge .

Kirurgi


Som andre melanomer , den foretrukne behandling for slimhinde melanomer er fuldstændig fjernelse . Desværre , slimhinde melanomer opstår på steder , hvor udtagelse af alle cancervævet er næsten umuligt , især da de har tendens til at sprede sig hurtigt . Enhver lymfeknuder testet positiv , vil blive fjernet så godt. Det er også vigtigt for dig at vende tilbage til lægen for check-ups , da slimhinderne melanomer har en tendens til at vende tilbage .

Stråleterapi


For patienter med inoperabel tumorer , kan strålebehandling undertiden stall aggressive spredning af kræft , og i nogle tilfælde helbrede kræft . Strålebehandling til slimhinde melanom er langt mere udbredt i Europa , men nogle læger foretrækker nu denne rute i USA . Nogle læger vil også foreslå, at du får strålebehandling efter operation til at skære ned på sandsynligheden for en gentagelse af kræft , der er lige så højt som 50 procent af tiden .

andre behandlinger


Mens behandlinger såsom brugen af stoffer som interferon og vaccine terapi er under undersøgelse for melanomer , der forekommer på huden , er det usandsynligt forskere vil forfølge disse behandlinger for slimhinder melanomer på grund af sjældenhed tilstand , da det tæller for mindre end 1 procent af alle vestlige melanomer , mens det tæller op til 25 procent af alle melanomer i Japan . Det er svært for forskere at samle den rette nødvendige data til at komme op med en effektiv kur , fordi så få mennesker lider af sygdommen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------