Position: hotel888 > 5 >

tegn og symptomer på blærekræft hos kvinder

   Tegn og symptomer på blærekræft hos kvinder er ofte overset. Som et resultat , mens blærekræft forekommer oftere hos mænd er det ofte diagnosticeres hos kvinder på mere avancerede stadier med større tumorer , der ofte allerede spredt sig til andre dele af kroppen . Dette gør blærekræft mere dødbringende for kvinder end for mænd . Mens kaukasiere har en meget højere sats af denne type kræft end næsten enhver anden racemæssig gruppe , bør andre etniske grupper være opmærksomme på tegn og symptomer på denne potentielt dødelige kræft .

Du skal bruge:
Øvelse
. Sund mad .
Rest .
Læge .

Almindelige symptomer


En af de mest oversete tegn og symptomer på blærekræft hos kvinder er blod i urinen . Dette symptom alene er ikke grund til at automatisk at tro, at en kvinde har blærekræft . Men , ifølge eMedicine Sundhed , blod i urinen kan være et symptom på mange lidelser der er fælles for kvinder , herunder blærekræft . Kvinder oplever ofte blod i urinen , hvis de har en blære infektion og visse kvinder kan være tilbøjelige til urinvejsinfektioner , især hvis de har dårlige blære vaner --- for eksempel de ikke tømme deres blære efter sex , holde deres urin længere end rådes eller ikke korrekt rense labial området .

fremskreden kræft Symptomer


Tegn og symptomer på blærekræft hos kvinder kan være af særlig bekymring, fordi kvinder er så ofte diagnosticeret sent i sygdomsforløbet . En af de store tegn er ændringer i urinen farve . Ifølge eMedicine Sundhed , urin farveændringer efter hvor meget vand en person havde at drikke , og hvor ofte de er fjerne urin . Bør dog mærkbare ændringer i tykkelsen og farven på urin , især hvis det viser sig usædvanligt mørkt eller rødlig farve straks gjort opmærksom af en læge .

Yderligere Symptomer


Et andet af de almindeligt overset tegn og symptomer på blærekræft hos kvinder er en brændende fornemmelse ved vandladning. Som med blod i urinen , en brændende fornemmelse alene kan ikke være grund nok til at tænke på blærekræft . Dog bør som eMedicine Health påpeger , er det et almindeligt overset symptom og ikke kan ignoreres . Normal ferie af blæren , bør ikke resultere i nogen følelser af ubehag , pres eller brænding.

Øget risiko

Øget risiko for blærekræft hos kvinder kan forekomme , hvis en kvinde har en familiær disposition for blærecancer eller relaterede kolorektal cancer . Yderligere risikofaktorer omfatter eksponering for chemicasl almindeligvis anvendes i gummi , læder behandling og farvestof industrier . Naturmedicin ( Aristolochia frangchi ), der anvendes i kinesisk medicin til vægttab kan også udgøre en øget risiko for blærekræft i henhold til eMedicine Sundhed . En anden risikofaktor kan være en kost højt i stegt kød og animalsk fedt .

Behandling

Kendskab til tegn og symptomer på blærekræft hos kvinder kan føre til påvisning og behandling af sygdommen . Lægen , der vil blive behandling af kræft er normalt en urolog og behandling ofte omfatter kirurgiske indgreb , kemoterapi og /eller strålebehandling . Kirurgiske indgreb er ofte betragtes først efter kemoterapi og /eller strålebehandlinger er afsluttet . Ifølge eMedicine Sundhed , er et andet nyere form for behandling omfatter biologiske og immunterapi , som benytter sig af kroppens naturlige immunforsvar reaktioner til at bekæmpe kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------