Position: hotel888 > 5 >

tegn og symptomer på blærekræft

   Blæren er et organ i underlivet , som holder urinen . Det er hul , og når den er fuld , it-kontrakter og skubber urin gennem urinrøret . En tumor , der er ondartet normalt starter i cellerne foring blæren , men andre steder i oprindelseslandet er også mulige. Symptomerne på kræft i urinblæren er forbundet med andre betingelser , mange af dem langt mindre alvorlig . Den eneste måde at få en sikker diagnose af eventuelle kræft er at få din læge køre test .

Ændringer i Urinary Vaner


En ændring i urin- vaner kan være et tegn på , at noget ikke er rigtigt . Hvis du opdager , at du er urinating oftere , eller hvis inkontinens bliver et problem , bør du kontakte din læge . Han eller hun vil være i stand til at undersøge dig og gøre prøver at stille en diagnose . Du kan også have blod i urinen , men det kan ikke være synligt for det menneskelige øje . Mange gange en urinanalyse er den eneste måde at opdage blod i urinen.

Anæmi


Kræft-relaterede anæmi er kroppens manglende evne til at producere nok røde blodlegemer , enten på grund af kræft , behandling eller fordi kræftceller til stede i knoglemarv er fortrængning af de normale celler . Blærekræft eller enhver anden form for kræft kan forårsage blodmangel ved at forstyrre nyrerne produktion af et hormon , der signalerer knoglemarven til at producere røde blodlegemer . Det kan også holde kroppen i at bruge gemt jern .

knoglesmerter


Hvis du er generet af en skydning , jagende smerte , manglende evne til at stå lige eller begrænsede fleksibilitet , kan det være i forbindelse med blærekræft symptomer . Se din læge med det samme . Han vil være i stand til at køre flere tests for at fastslå årsagen til dit ubehag , herunder blodprøver , røntgen og MRIs .

Test

Tests der vil blive udført , hvis din læge har mistanke om kræft i urinblæren omfatte føles det bækken området for tumorer , der udfører en vaginal eller endetarmen eksamen , urinprøver , en " farve " test og en cystoskopi-en procedure , hvor en tynd , tændte anvendelsesområde er indsat i blæren for at undersøge foring for uregelmæssigheder. Mange gange, kan kun en biopsi give en sikker diagnose af kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------