Position: hotel888 > 5 >

blærekræft rygsmerter

   Blærekræft kan være en dødelig sygdom . Mens mange behandlinger eksisterer for at reducere størrelsen af tumorer , fjerne dem helt og reducere symptomerne , rygsmerter eksisterer stadig for mange syge . Heldigvis findes der måder at håndtere blærekræft rygsmerter

Hvad er blærekræft ?


Blærekræft er en sygdom karakteriseret ved udviklingen af tumorer i blæren . Disse tumorer kan i sidste ende metastaserer uden for blæren til at omfatte andre områder af urinvejene , forplantningsorganer eller fordøjelsessystemet , hvilket gør det vanskeligere at behandle og potentielt dødbringende .

Symptomer


Blærekræft bærer med sig en lang række symptomer , hvoraf mange efterligner mindre alvorlige lidelser som urethritis og urinvejsinfektioner . Disse symptomer omfatter blod i urinen , hyppig vandladning eller hastende karakter , selv om kun en lille mængde urin er frigivet , brændende eller smerter ved vandladning , og lændesmerter . Da disse symptomer kan være vildledende , en korrekt diagnose af din læge er afgørende .

årsager til rygsmerter


Tilbage smerter forårsaget af kræft i urinblæren opstår på grund af presset fra tumorer i blæren eller i omkringliggende områder . Metastaseret blærekræft vil sandsynligvis medføre mere smerte end den, der ikke har . Det er ikke kun tumorer selv, der forårsager rygsmerter , dog . Fælles kræftbehandlinger såsom stråling og kemoterapi kan forårsage irritation og smerter i lænden så godt.

Smerter Behandlinger

Behandlinger for rygsmerter forårsaget af kræft i urinblæren varierer afhængigt af sværhedsgrad og din egen personlige smerte tolerance . Typisk behandling omfatter smertestillende midler. Hvis de ikke er effektive , andre lægemidler , der ændrer hvordan din krop reagerer på smerte kan også blive ordineret . I nogle tilfælde kan strålingen være gavnligt i at mindske rygsmerter , da det kan skrumpe tumorer , lægge mindre pres på dine indre organer .

smerter som en livsstil

Rygsmerter er en del af at leve med blærekræft . Mens smertestillende normalt kan banke en bule i den smerte , vil de ikke fjerne det hele . Det er derfor andre metoder skal udnyttes til at opretholde din livskvalitet . Adfærdsmæssige psykologi er undertiden bruges til at ændre , hvordan du opfatter smerte , og hvordan du tænker over det . Biofeedback tillader dig at ændre din krops reaktioner på smerte . Ligeledes kan se en terapeut hjælpe dig fortsætte med at leve dit liv som normalt på trods af smerter. Holde en positive udsigter er den bedste måde at leve med rygsmerter , der kommer med blærekræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------