Position: hotel888 > 5 >

blærekræft & smerte

   Blærekræft er en meget alvorlig sygdom , der kan forårsage mange symptomer , hvoraf mange involverer en vis grad af smerte . Behandlinger til denne form for kræft er strenge og intense , men de er afgørende for at hjælpe dig genvinde din sundhed og fjerne smerter forbundet med sygdommen

Definition


Blærekræft er en type kræft , der forårsager svulster til at vokse i blæren , i muren af blæren , eller langs urinvejene . Blærekræft smerter kommer i en af to former-enten akut eller kronisk . Akutte smerter kan med held med smertestillende midler og medicin . Kroniske smerter er svære at håndtere, hvilket kan føre til depression og en nedsat livskvalitet .

Blærekræft Symptomer


Blærekræft kan forårsage en række symptomer . Blod i urinen er den mest fremtrædende . Andre tegn omfatter en intens presserende at urinere , eller at tisse ofte , selvom lidt at ingen urin er bortvist; følelser af smerte eller brændende ved vandladning , og smerter i lænden . Det er vigtigt at bemærke , at alle disse symptomer kan være tegn på noget langt mindre alvorlige , ligesom en urinvejsinfektion . Rådføre sig med din læge er afgørende for at opnå en korrekt diagnose .

årsager til smerter


Den smerte du oplever fra blærecancer og dens sværhedsgrad vil afhænge af, hvor langt sygdommen har udviklet sig , sin placering , og hvorvidt det har spredt sig . Kræftbehandling som kemoterapi og strålebehandling kan forårsage smerte så godt.

Managing Smerter

Behandling af smerter , der går sammen med blærekræft , vil afhænge af dine personlige behov . Den mest almindelige måde at behandle blærekræft smerter er med analgetika . Populære stof valg omfatter fentanyl citrat , morfin sulfat , og fentanyl bukkale tablet . Disse anvendes ofte i forbindelse med kemoterapi og strålebehandlinger . Afhængighed af disse lægemidler er en reel risiko , men ved at tage ophold under en læges nøje med strenge dosering , opvejer fordelene risici . Andre stoffer kan bruges til at gøre analgetika fungere bedre eller til at ændre, hvordan du opfatter smerte , såsom endorfin boostere eller lægemidler, der blokerer neurotransmittere , så din krop ikke behandle signal om, at du er i smerte . Stråling og kirurgi er undertiden bruges som godt til at reducere størrelsen af tumorer , og dermed mindske den smerte, de forårsager .

klare smerte

Behandling blærekræft smerter stopper ikke med bare at tage piller . Snarere er terapeutiske teknikker, der anvendes til at ændre , hvordan du opfatter smerte og til at forbedre din kvalificere af livet . Sessioner med en adfærdsmæssige psykolog , samt biofeedback , en proces, hvor du lærer at styre automatiske kropslige funktioner som puls , temperatur og blodtryk , kan bruges til at ændre den måde, du tænker på smerte , og hvordan du oplever det . Det er også vigtigt at fortsætte med en at føre normalt liv så meget som muligt . Tage dit sind ud af smerten med aktiviteter kan hjælpe med at gøre beskæftiger sig med det lettere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------