Position: hotel888 > 5 >

bryst stråling procedurer

  

Du skal bruge:
Øvelse
. Sund mad .
Rest .
Læge .

Intensiteten-moduleret Radiation


Intensiteten-moduleret strålebehandling er en procedure , der bruges til hoved , hals , prostata-, og brystkræft . Denne procedure indebærer en scanning , der træffes af kræft området , og en tredimensional billede af svulsten , der genereres . Når dette billede er blevet gjort , er billedet indlæses i en computer . Computeren styrer lineære acceleratorer , som vil levere en intens stråling kun de ramte områder findes på scanningen. Denne metode er dyrt for så vidt angår teknologi gier , men det minimerer mængden af stråling , at sund hud er udsat for , fokuserer i stedet på det område af tumor .

ekstern strålebehandling Therapy


Eksterne stråle terapi er en procedure , der er meget lig intensitet-modulerede strålebehandling. En stråle af høj intensitet X-stråler er skabt uden for patientens krop , og det er så rettet mod området for deres cancours vækst . Disse bjælker er også genereret ved brug af lineære acceleratorer , men de er ikke computerstyret . Med omhyggelig behandling layout og planlægning , dog kan ekstern strålebehandling terapi også gemme væv omkring tumor fra så meget skade som muligt .

Brachyterapi


Brachyterapi er en procedure , der på grund af den måde, det fungerer , giver mange patienter pause . I modsætning til de to foregående metoder, hvor stråling er rettet ind i patientens krop udefra , placerer brachyterapi en radioaktiv kilde inde i patientens krop ved siden af tumor . Denne procedure har sine fordele , selv om . Med brachyterapi , er strålingen mere intens , og det kan bruges til at behandle et lille område i en meget kortere tid . Det betyder dog kræve, at radioaktivt materiale overlades inde i patientens krop , som er en idé mange mennesker ville ikke være tryg ved .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------