Position: hotel888 > 5 >

de sidste stadier af kræft i hjernen

  

Du skal bruge:
højt proteinindhold fødevarer
. Plast redskaber .
Næringsstof tæt væsker .

ændringer i humør


En person i de sidste stadier af kræft i hjernen vil opleve en række ændringer , de fleste naturligvis at den, deres humør og overordnet disposition . Mennesker, der kæmper med denne sygdom kan blive fjern og kold på grund af en tumor effekt på deres hjerne . Selv de venligste mennesker kan blive trukket tilbage i de sidste faser af kræft i hjernen . Patienterne kan også blive verbalt misbrug trods ikke har en historie at gøre det i fortiden . I ekstreme tilfælde kan man også tilbøjelige til at blive let ophidset på den mindste ting og endda fysisk voldelig mod selv deres nærmeste venner og familiemedlemmer . Disse ændringer i humør og adfærd er et resultat af hjernesvulst og ikke patienten selv . Personer under de sidste stadier af kræft i hjernen har generelt ingen kontrol over den måde, de fungerer .

Smerter


En person oplever de sidste stadier af kræft i hjernen vil være næsten konstant i en enorm mængde af smerte . Dette er et resultat af de forskellige former for behandling , der anvendes af læger til bekæmpelse af sygdommen . Mens kemoterapi kan være nyttige i at holde sygdommen i skak , kan det være ubeskriveligt smertefuldt og ubehageligt for en person at gå igennem . Medicin , der anvendes i løbet af de sidste stadier af kræft i hjernen kan også føre til en person bliver groggy og uforståelig . Visse procedurer kan fjerne en del af hjernen til at forsøge at fjerne sygdommen fra kroppen , hvilket kan føre til permanent fysisk eller psykisk handicap .

Addiction


På grund af den høje mængder af stoffer som morfin , der gives til patienter i løbet af de sidste stadier af kræft i hjernen , er der stor risiko for disse mennesker at blive afhængige af medicin . Dette kan føre til ikke blot smerter fra sygdommen, hvis morfin ikke administreres i korrekt dosering , men en anden slags smerte som en person begynder at gå igennem tilbagekøb , hvis medicinen ikke er givet kontinuerligt . Jo mere smertestillende medicin , som administreres , jo større er risikoen for afhængighed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------