Position: hotel888 > 5 >

den Whipple proceduren for kræft

   Den Whipple procedure er en kirurgisk behandling for kræft i bugspytkirtlen . Det udføres , når svulsten er placeret på hovedet af bugspytkirtlen , og dens mål er at helbrede kræft ved at fjerne det fra kroppen

Du skal bruge:
Øvelse
. . Sund mad .
Rest .
Læge .

Identifikation


Den Whipple procedure er også kendt som en pancreaticoduodenectomy fordi det fjerner en del af bugspytkirtlen og en del af duodenum . Galdeblæren og en del af galdegang er også fjernet .

før operationen


Før at have en Whipple procedure , vil du have gennemgået CAT scanninger for at fastslå omfanget af kræft i bugspytkirtlen , som kræft , der er for avanceret kan ikke behandles med denne operation . Før operationen , kan du blive bedt om at donere blod , hvis du har brug for det på grund af komplikationer .

hvordan det gøres


Den Whipple procedure udføres under fuld bedøvelse gennem et lille snit ved hjælp af en laparoskop . Tumor er fjernet og mave-tarmkanalen rekonstrueret i en proces, der tager 4 til 8 timer .

Efter procedurens

Forvent at inddrive på hospitalet i op til 10 dage efter en Whipple procedure . Der vil være smerter fra såret samt tarmforstyrrelser , indtil maven og tarmene har genoptaget normale funktion .

Gratis kræftbehandling

Din læge kan anbefale kemoterapi eller strålebehandling behandlinger, efter at du har haft Whipple procedure for kræft . Disse yderligere behandlinger dræbe herreløse kræftceller , som kan have undgået at fjerne under operationen.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------