Position: hotel888 > 5 >

hvem opfandt mammografi ?

   Moderne mammografi redder eller udvider kvinders liv , der lider af brystkræft ved tidlig påvisning . Selvom raffineret gennem årene af videnskabsfolk og forskere , medicin skylder begrebet mammografi til en tysk kirurg , der først anvendte teknik i begyndelsen af 1900-tallet og en tysk forsker i 1920'erne , som avancerede metode

Du skal bruge: .
Motion .
Sund mad .
Rest .
Læge .

Den tyske Connection


Ifølge DiscoveriesInMedicine. com , var tysk kirurg Albert Saloman den første til at bruge X-ray -teknologi, der ramte den medicinske scene i slutningen af det 19. århundrede , at opdage brystkræft . Ved at bruge X-ray imaging på inficerede og allerede fjernet brystvæv , bemærkede Saloman flere brystkræft typer . Han har aldrig brugt mammografi i sin egen praktiserende læge , men teknikken spredt sig til andre læger og medicinske forskere . I 1920'erne , forudsat tyske forsker W. Vogel medicinsk beskrivelser af , hvordan røntgenbilleddannende viste forskelle i brystvæv , danner et sæt identifikation protokoller , som lægerne fortsætter med at bruge i dag , hjemmesiden siger .

Praktisk Programmer


By Midt 1950'erne , verdenskendte radiolog drJacob Gershon-Cohen , der anvendes mammografi til at screene raske kvinder for brystkræft i det første forsøg på en praktisk forebyggende anvendelse af teknikken . Inden for de næste ti år , DiscoveriesInMedicine. com rapporter blev den teknik flittigt brugt til diagnosticering af brystkræft .

Forbedring af Practice


Da anvendelsen af mammografi voksede i 1960'erne og 70'erne , nogle i det medicinske område spørgsmålstegn sundhedsmæssige konsekvenser af X-stråler om kvinder , og om den udsatte patienterne for høje niveauer af stråling . Disse bekymringer har ført til oprettelsen af en billeddannelse film , der mindskede strålingen , siger DiscoveriesInMedicine. com .

Mere raffinering af teknikken ville følge en fire-årig undersøgelse af National Cancer Institute i begyndelsen af 1970'erne . Studiet af omkring 270. 000 kvinder i hele USA viste, at kvinder, der havde ikke-kræft vækstrater opdaget i brystet scanninger undergik kirurgi , at nogle læger mente var unødvendig . Disse konstateringer har ført til retningslinjer vedrørende den aldersgruppe af kvinder, som vil drage størst fordel af regelmæssig mammografi .

Derfor er det vigtigt

Brystkræft er stadig en af de førende dødsårsag blandt kvinder , der understreger behovet for mammografi blandt visse aldersgrupper , for tidlig kræft opdagelse . I mange tilfælde kan mammografi afsløre tumorer i mindre, mere kan behandles etaper , hvilket fører til længere liv .

Health Care Impact

Saloman 's innovation i begyndelsen af det 20. århundrede fortsætter med at hjælpe med at redde liv . University of Texas MD Anderson Cancer Center offentliggjort en undersøgelse i 2005 konkluderede, at kvinder , hvis brystcancer blev åbenbaret gennem mammografi havde meget højere overlevelsesrater end dem, der fandt deres kræft på en anden måde , såsom fysisk mærke en bryst klump . Forskere tilskrives den højere overlevelsesrate til tidlig påvisning af kræft på færre dødelige stadier .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------