Position: hotel888 > 5 >

hvordan man kan gå dagligt forebygge kræft

  At tage ansvar for at sænke risikoen for kræft og forebyggelse af kræft hverdagen er et job ingen andre kan gøre for dig . Forebyggelse af kræft kan ske ved at ændre et par ting . Hvilken bedre tid til at starte end lige nu ! Her er et par nemme tips til at hjælpe dig forblive sunde og forhåbentlig kræft gratis for livet

Du skal bruge: .
Trænings
Sund mad .
Rest .
Læge .


1 .
Start forebygge kræft ved at tilføje mere aktivitet til din daglige rutine . Dette kan betyde, at en gåtur , havearbejde , slåning , eller endda deltage i en gym . Enhver mængde motion er meget gavnligt i forebyggelsen brystkræft og forebygge prostatakræft .
2 .
Begynd at spise en sund kost til at forebygge kræft . Omfatter frugt og grøntsager i HVER måltid hver dag . Det kan være simpelt ved at spise et æble eller starte din dag med en banan . Undgå for meget rødt kød , kan dette forhindre ekstra vægtøgning .

3 .
altid huske at tage tid til dig selv hver dag . Tilføj hvile og afslapning til din travle tidsplan . Dette holder dit sind og krop sund . Måske fastsætte et varmt bad og slå sig ned med en kop varm te . Grøn te har vist sig at hjælpe med at forhindre kræft og lavere risiko for kræft .
4 .
Lav en læger aftale lige nu . Dette er meget vigtigt at forebygge kræft og behandling af kræft . Som du alder , du behøver at gøre hyppige besøg til lægerne kontoret for rutinemæssig kontrol ups og kræft skærme . Dette omfatter en årlig celleprøve og mammografi for brystkræft afsløring . En nedslået eksamen kan medvirke til at opdage og forebygge næsegrus kræft . Tidlig opdagelse er nøglen til bekæmpelse af kræft .

gode råd og advarsler • Vær aktiv
 • Spis sundt
 • Nyd livet
 • Se Deres læge
 • Alle tegn på kræft skal checkes ud øjeblikkeligt.
 • Kun starte en øvelse program under vejledning af din læge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------