Position: hotel888 > 5 >

hvordan man kan reducere risikoen for brystkræft naturligt

  Hvert år i oktober er brystkræftmåned , som bringer brystkræft på forkant med alles sind . De fleste mennesker tror, at brystkræft er forårsaget det meste af genetik , men sandheden er , at kun én ud af ti tilfælde kan spores tilbage til en genetisk årsag . De fleste tilfælde menes at være forårsaget af livsstil og eksponering for forurenende stoffer. Bare ved at gøre nogle få enkle ændringer i livsstil , kan du reducere risikoen for brystkræft dramatisk

Du skal bruge: .
Trænings
Sund mad .
Rest .
Læge.


1 .
Tabe for at mindske risikoen for brystkræft , hvis du er klassificeret som overvægtige eller fede . Overvægt er en af de største negative konsekvenser for sundheden i almindelighed og det har også en enorm link til brystkræft . Hvis du allerede på en sund vægt , fokus på at opretholde det .
2 .
Motion mere for at reducere risikoen for brystkræft . Fordelene ved motion rækker ud over vægt miste . Regelmæssig motion har vist sig at hjælpe folk bliver sundere længere og til at kæmpe mod sygdommen bedre end dem, der ikke motion.

3 .
Stop rygning for at mindske risikoen for brystkræft . Rygning er naturligvis en væsentlig årsag til lungekræft , men det har også været forbundet med en række andre former for kræft samt , herunder brystkræft .
4 .
Begræns dit indtag af alkohol til reducere risikoen for brystkræft . Selv drikker rødvin i moderate har vist sig at have sundhedsmæssige fordele , bør du holde dit indtag til et glas om dagen . Derudover bør du fjerne andre typer af alkohol fra din kost helt .
5 .

Begræns dit indtag af rødt kød for at mindske risikoen for brystkræft . Desuden bør man ikke spise kød , der har været for meget til det punkt , at det er sort . Den sorte sektioner , som regel forårsaget af grill , har vist sig at have kræftfremkaldende egenskaber .
6 .
Opretholde en sund kost af frugt , grøntsager og korn . Dette er en af de nemmeste måder at reducere risikoen for brystkræft .

gode råd og advarsler


 • Få en mammografi og udfører selvstændig bryst eksamener regelmæssigt . Selv om disse ikke vil forhindre brystkræft , vil de opdage dem tidligt og forbedre chancerne for at udrydde den .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------