Position: hotel888 > 5 >

ikke smerter i brystet betyde kræft ?

   Brystsmerter , også kendt som Mastalgia , er slet ikke ualmindeligt hos kvinder . De fleste vil have det på et eller andet tidspunkt i deres liv . Hos kvinder under 30 , er smerten normalt er forbundet med deres månedlige cyklus . Ældre kvinder har sandsynligvis mere sammenhængende smerter i brysterne . De fleste af den tid , denne smerte er godartede ( non-kræft )

malignitet


Knuder i brystet , som er kræft er normalt ikke smertefuld . Benign klumper-ligesom fibroadenomas og dem fra fibrocystiske brystkræft-er oftere dem , der forårsager smerte . Væskefyldte cyster er heller ikke maligne og kan forårsage smerte . Mens inflammatorisk brystkræft kan give smerter , er det sjældent , og er også ledsaget af rødme og inflammation , samt en bryst , der er varm at røre ved .

fælles Årsager


Ud over de godartede klumper , der kan forårsage smerter i brystet , der er mange andre årsager . Hormon ændringer fra pubertet , graviditet og overgangsalder kan forårsage smerter i brysterne . Selv hormonelle udsving i en menstruationscyklus kan bringe på smerter i brysterne . Ubehag kan endda anlagt den ved en dårligt siddende bh eller ej iført en sports-bh under træningen . En skade på brystet kan også være smertefuldt .

i brystet


Det er muligt , at brystsmerter ikke er faktisk i brystet . Ømme muskler fra motion kan forårsage smerter i brysterne . Costochondritis er en tilstand karakteriseret ved betændelse i brusken mellem ribbenene og brystbenet . Det kan give smerter ( med brændende ) , der føles som om det kommer fra brystet . En anden mulighed er helvedesild , en smertefuld tilstand forårsaget af skoldkopper virus , der præsenterer et udslæt under brystet , mens smerten mærkes i brystet .

Advarsler

Hvis brystsmerter er ledsaget af feber , hævelse eller brystvorte udledning , se en sundhedsfaglig uddannelse, da det kunne tyde på en infektion eller andet problem , der kræver behandling . Smerter med åndenød kan indikere en lunge lidelse som lungebetændelse eller bronkitis . Hvis du har smerter, udstråling til skulder , straks søge opmærksomhed, da det kunne være en indikation af et hjerteanfald .

Overvejelser

Nej brystsmerter bør ignoreres . Mens de odds er , at det ikke er kræft , bør du fortælle din læge om den smerte og dens hyppighed . For at hjælpe med en diagnose , regelmæssig bryst selv- eksamener gør . Hold bemærker hvis smerterne forværres på bestemte tidspunkter af din månedlige cyklus eller knuder i brystet ændring i størrelse . Også , holde op med jævne mellemrum af mammografi som anvist af Deres læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------