Position: hotel888 > 5 >

kræft alternativ medicin

   Alternative metoder kan tilbyde gavn for både kræftbehandling og forebyggelse af kræft . Selv om de ikke anses for kræft kur , har visse alternative medicin vist sig at hjælpe bremse væksten af kræft , som f. eks Gonzalez Terapi

Gerson Therapy


Tilhængere af Gerson terapi fremme , at kosten spiller en afgørende rolle i kræft og foreslå spiser kun frisk frugt juice , der forbruges umiddelbart efter presningen .

Afgiftning


Udsættelse for giftstoffer menes at bidrage til at udvikle kræft . Urter som Milk Thistle og Oregon Grape Root menes at hjælpe med at afgifte kroppen .

Gonzalez Terapi


Forslag til at bremse væksten af kræftsvulster , Gonzalez terapi fremmer friske frugter og grøntsager , korn og en overflod af kosttilskud .

Kampo Medicin

Kampo medicin oprindelse i Japan omkring det syvende århundrede og er baseret på den primære teorien om at bruge urter til behandling af mange sygdomme , herunder kræft .

Homøopati

Selvom aldrig udråbt til at være en kur , kan mange homøopatiske bidrage til at styrke de evner af immunsystemet , som kan støtte i forebyggelse af kræft .

Ayurveda Medicin

Ancient Ayurvedic medicin visninger kræft som en ubalance af en eller flere af de tre doshas , Vata , pitta eller kapha . Derfor genoprette balancen betyder genoprette sundhed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------